Aktywne Wpisy
3x32 +4
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina
Ranger +1
Jak oduczyć miesięcznego bombelka, że jedyna pozycja, w której się nie płacze to mając go na rękach stojąc lub chodząc? Był normalny, ale coś mu się pomieszało w głowie.
#dzieci #tatacontent
#dzieci #tatacontent
Gadamy tak sobie i mówię, że przecież wystarczy w realu odpowiedzieć uśmiechem lasce, czasem rzucić krótkim tekstem i potem laski same ciągną temat. Kolega się pyta - ale jak odpowiedzieć o co ci chodzi...
Zrobiliśmy więc mały eksperyment: podczepilismy sobie kamerę sportowa i wyszliśmy na miasto. Wyniki eksperymentu były przerażające. W czasie godzinnego spaceru nagraliśmy kilkanaście lasek, które przechodząc robiły mokre oczy na mnie, niektóre az podskakiwały. Do części się uśmiechałem i dostawałem uśmiech w zamian.
Kolegi zakolaka 180cm o polskiej twarzy nic takiego nie spotkało, laski mijały go jak powietrze. Po wszystkim przeprosiłem go i postawiłem piwo. Macie przewalone :-(.
#zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem #randki #tinder #rozowepaski #wzrost #podryw
Potwierdzam, tak właśnie jest, ale ty to wiesz jedynie z opowiadań. Inaczej teraz byś się zajmował peklowaniem młodszej laski albo umawianiem peklowania na tinderze zamiast przechwalać się na wyk0pie
To tak nie działa. Przykładowo typ może mieć jedynie ten wzrost, a nic mu w życiu innego nie wychodzi i potrzebuje sobie podbić ego pisząc podkoloryzowane