Wpis z mikrobloga

Teraz bede musiala siedziec pare godzin i analizowac te wszytskie profile

@anita-kowalewka: a potem się wykopki oburzają że laski nawet nie raczą im odpisać na wiadomość, a jak już odpisują to są oschłe i zdawkowe xD jak większość ma w dupie i na 100 wiadomości to może do 10 odpisze, a potem weź z tymi 10 prowadź normalny dialog i jeszcze znajdź czas na sranie, jedzenie i wyjście ze swoim
  • Odpowiedz
@anita-kowalewka: chodzi za mną już od paru msc założenie tam konta. Ostatnio miałem tam konto jakoś w 2017r i było słabo. Kojarzę coś w stylu na 70 wysłanych wiadomości, odpisały mi ze dwie osoby, a te rozmowy się nawet nie rozwinęły.

Największe powodzenie jakby nie patrzeć miałem na tinderze, bo miałem przez tą apkę kilkanaście randek i związek
Z badoo, miałem 0 randek
z sympati 0
  • Odpowiedz
@r5678: jak miałbym zakładać konto co też za mną od dawna chodzi to chyba padłoby na sympatię przez to, że może być mniejsza konkurencja niż na tinderze i badoo na które wszyscy się rzucają w pierwszej kolejności. Sympatia od wejścia tindera poszła ostro w cień, pewnie dalej pełno tam spamu więc nie wiem jak teraz jest z ilością ludzi. Badoo wypchęło dawno temu fotkę i tam jednak z jakością osób
  • Odpowiedz