Aktywne Wpisy

sarnamarna +21
jestem dorosła i mam prawo spać w piżamie hello kitty kupionej za darmo w sinsay (bawełna 100%)
źródło: 1000019771
Pobierz
Witam wszystkich serdecznie w tą sobotnią noc.
źródło: temp_file494757572988484893
Pobierz

@JemBanaNyga: Mnie jakie postulaty przekunją do głosowania na Tuska?
Afera z wizami, elektrownia Białołęka, szwalnia maseczek, afera z Turowem, inflacja dobijająca do 20% i kłamliwy baner NBP, stanowiska w spółkach skarbu państwa dla miernot za absurdalne pieniądze, jak choćby słynny Oskar, ohyda antyPolska propaganda i codzienne szczucie przez TVP(to najbardziej mnie przekonuje)
Znaczenie ma nie samo występowanie danego zjawiska ale jego powszechność. I ja nie widzę aby PiS się zdegenerował zresztą dla mnie jest ważne to:
-wzmacnianie polskiego wojska (PO już zapowiada rozwiązanie wielu zawartych umów)
-stawianie tamy rosyjskim wpływom (PO zrobi to czego chce Berlin a ten będzie chciał się z
@Nostrian:
Głosuj sobie na kogo chcesz, wybierasz złodziejstwo i niszczenie Polski i napuszczanie na siebie Polaków przez ohydną antyPolską szczujnie, na która rok w rok idzie 3mld.
Spoko, twój wybór.
A Berlin czy tam Niemcy sobie już daruj, rzygać mi się chce już tą propagandą.
Złodziejstwo? Nie słyszałeś o Kolejnych aferach korupcyjnych w parlamencie UE gdzie wprost kupowano sobie opinie? Po drugie jakie masz dowody, zę poziom degeneracji w Pis przekroczył poziom stanowiący o zapuciu tej formacji?
@Nostrian: Odnośnie Niemiec?
Wybacz, ale nie będę odpowiadał na takie szczucie, mam naprawdę absolutnie dość słuchania na temat Niemiec, rzygać mi się chcę, jak kolejny raz słyszę o Niemczech.
I coś się tobie nie spodobało, a ekonomia, przemysł, handel, energetyka, balans sił w UE nie ma dla ciebie znaczenia?
Dobra, nie ma sensu rozmawiać, jesteś dzieckiem a ja nie zwykłem rozmawiać o polityce z rozhisteryzowanymi dzieciakami
@Nostrian: Nie. Będę głosował, bo uważam, że największym zagrożeniem dla stabilności i bezpieczeństwa Polski jest obecnie telewizja publiczna, która jak nie zostanie oczyszczona i całkowicie zreformowana, to w perspektywie kilku lat doprowadzi do wojny domowej w Polsce.
Jezu, ja nawet nie wiem jak to skomentować. xD xD xD xD xD To brzmi jak sen wariata bo ty się do tego oficjalnie przyznajesz i zero refleksji, nic czyste nic. xD xD xD xD xD
Brawo stworzyłeś Pisowca bo ja zagłosuję na PIS z jeszcze większą chęcią dzięki tobie. Oby tacy ludzie jak
A i jeszcze jest drugi argument poza TVP.
Obecność w UE jest podstawą istnienia mojego biznesu, bez UE i otwartych granic. wszystko nad czym pracowałem kilka ostatnich lat po prostu się rozleci.
Bardzo niepokoją mnie zatem antyunijne wypowiedzi polityków PiS, a w szczególności tych z ramienia Solidarnej Polski.
@Nostrian: Tak + to co napisałem w drugim komentarzu.
I tak i tak byś zagłosował, więc po co te gadki, nie jesteśmy w przedszkolu.
A przez takich ludzi jak ty wszystkie frakcji skłonne do ugody z UE a takie były, są marginalizowane i do głosu coraz bardziej dochodzą nacjonaliści od Ziobry.
PIS nie zniknie nigdy, nawet po przegranych wyborach, nawet jak teraz wygra PO to PiS może wrócić do władzy za parę kadencji, a tymczasem tacy ludzie jak ty sprawiają, że w nim rosną w siłę tendencje skrajne.
@Nostrian: Oczywiście, że zniknie. Wystarczy zmiana w TVP.
https://wykop.pl/wpis/73006951/polityka-marsz-neuropa-4konserwy-bekazpisu-bekazpr
Przecież twoim jedynym argumentem jest: Niemcy złe, Niemcy,
@Nostrian: Ale bezczelnie kłamiesz.
Komentarz usunięty przez autora