Aktywne Wpisy

seeksoul +35
Trochę #chwalosie ale kupiłem mieszkanie i się bardzo z tego cieszę :)
W tym tygodniu był oficjalny odbiór od dewelopera, bez żadnych poważnych usterek, jakieś drobnostki typu porysowany parapet, ale wszystko do ogarnięcia. Po nowym roku wchodzi ekipa i może na wielkanoc uda się już spędzić swięta w swoim bagnie.
Nie mam nawet jeszcze prądu, dopiero w czwartek złożyłem wniosek o założenie licznika, ale tak sobie przychodze tutaj i siedze po ciemku
W tym tygodniu był oficjalny odbiór od dewelopera, bez żadnych poważnych usterek, jakieś drobnostki typu porysowany parapet, ale wszystko do ogarnięcia. Po nowym roku wchodzi ekipa i może na wielkanoc uda się już spędzić swięta w swoim bagnie.
Nie mam nawet jeszcze prądu, dopiero w czwartek złożyłem wniosek o założenie licznika, ale tak sobie przychodze tutaj i siedze po ciemku

Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Za długo się nie podciagalem, spróbuje potrenować 2-3 tygodnie i powtórka
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
Ale czasem pozyczam jakaś do pomocy czy to znajomą, klientkę czy losową z siłowni
@WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW_: co masz na myśli? Że dla beki coś tam zrobiłem na wolnym stanowisku? Bez przesady przy tym co czasem ludzie grupkami odwalają na siłowni bez "influencerstwa"