Wpis z mikrobloga

Nie idźcie w barberstwo, bo tam nie zarobicie pieniędzy. Na tym interesie można przytulić dychę-piętnastkę. To nie są duże pieniądze. A do tego musicie zatrudnić 3 dobrych barberów, a to są #!$%@?, które odejdą i jeszcze wam klientów zajebią.

Jak interesuje was duże siano to tylko zwroty z Amazona. Ja już z księgową ogarnąłem i mamy płatności Pajju. Teraz Adam jeździ i szuka magazynu w Białymstoku, bo nowiutkie sprzęty na palecie już przyjeżdżają.

Normalnie ktoś ajfona nie odebrał, w media markcie jest za 6k, ziomek sprzedał mi za 4, ja to puszczę za 5k i każdy jest zarobiony. Co nie kupiłbyś nowego ajfona z gwarancją za mniejsze siano?

#famemma
  • 11
@christian-huygens: Generalnie można się śmiać, ale na ''interesie z paletami'' a raczej zwrotach da się bardzo dużo zarobić jeśli ktoś jest obrotny, ale już sam sposób w jaki on mówi o tym udowadnia, że nie ma o tym pojęcia i ma mózg sebixa typowego. Ogólnie tym jeśli dobrze pamiętam zajmował się chyba nawet kiedyś były pruszkowski gangster po wyjściu z więzienia który teraz jest dziennikarzem Mięśniak Mięso ma kanał na YouTube.
@mati030299: ten rafonix to jest #!$%@? taki dzban, jak mnie kiedyś przez chwilę śmieszyły te jego telefony itd tak dzisiaj to jest żenada, chłop mentalnie został w miejscu sprzed lat. Jakiś czas temu wyskoczył mi shot na yt, jak się wypowiadał o tym całym mikserze i mówił coś takiego "on jest na jakiś mocnych psychotropach teraz, bierze tą hydroksyzynę podobno, bez kitu", hahah cytując klasyka - "póki nie było internetu, tylko