Aktywne Wpisy

vulcanitu +10
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

winsxspl +57
Nitka na memy zapraszam
źródło: temp_file1981772149868417857
Pobierz

Po prostu jest znany, więc sobie zawsze znajdzie dupę.
źródło: bpr63plyxdvy
PobierzTymczasem ci "dobrzy" najs gaje to Ci, którzy będą ustępować kobiecie na każdym kroku, usługiwać, dawać się manipulować i łykać każdy bullshit, bo wtedy są faktycznie "dobzi"
w żadnym razie nie mówię o miłych (posłusznych) ziomeczkach z relatywnie umiarkowaną (niską) samooceną, którzy potrafią przyjąć odmowę i nie mają ukrytych mizoginistycznych poglądów, po prostu są ok i łagodni (usłużni) dla kobiet
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie mówię, że Ty miałaś to na myśli. Mam nadzieję, że nie manipulujesz tymi terminami. Ale niestety
Dla mnie bycie miłą i łagodną osobą (w tamtej wypowiedzi) oznacza po prostu normalną osobę która ma szacunek do samej siebie i potrafi potraktować drugą osobę jak człowieka, ale też umie postawić granicę jak jest źle traktowana - nie mam na myśli tej posłusznosci i uległości która jest stosowana