#gry #cyberpunk2077 #steam jak to z tym CyberPrankiem wygląda, że wszystkie recenzje sa bardzo pozytywne jak ta gra przed ostatnim updatem wyglądała jak g---o błędy bytły co kilka metrów. Nie wiem jak w tej chwili wygląda ale czuje tu bardzo dużą manipulacje ze strony valve i podbijanie recenzji na pozytywne.
@Kot89: Patrząc ostatnie premiery nie licząc Baldursa, to wcale się nie dziwie, że recencje CP stają się bardziej pozytywne. Stagnacja na rynku gier zbiera żniwa. Czy recenzje podbite? Nie do końca. Inne strony mają podobnie. Gra po prostu stała się lepsza. No i jak zwykle błędy zależne od przypadku. Ja nie miałem żadnych, ktoś miał masę. Grałem w starfielda nie miałem bugów, a u innych ciągle klipy jak coś się
@Kot89: Źle to rozumiesz. Na steamie masz albo recenzje pozytywną albo negatywną. Bardzo pozytywne to w tym przypadku znaczy, że w tej chwili 87% opinii jest pozytywnych. Opinia pozytywna dla jednego może oznaczać grę 9/10, a drugiego 5/10.
czuje tu bardzo dużą manipulacje ze strony valve i podbijanie recenzji
@ZuluScout: Baldurs tez jest mega zabugowane, po prostu nie fajnie sie o tym mowi a jak ktos to powie to sie nie zna. A hejt na starfielda czy cyberpunka był modny a przypominam ze cyberpunk nawet na premiere w wersji PC był znosny i lepszy niz niejeden port z konsol. Po prostu wersja PS4 byla tragiczna.
@Kot89: Prawda jest taka, że już rok temu ta gra była grywalna, jęśli chodzi o stan techniczny. Bo fabularnie i gameplayowo, pod względem czerpania przyjemności z samej rozgrywki ta gra to na obecne standardy kompletnie inna liga. Dialogi, postacie są genialne. Sam hejtowałem Cyberbuga na premierę, ale po ograniu go w zeszłym roku dla mnie jest to ścisła topka gier.
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
@Kot89: Źle to rozumiesz. Na steamie masz albo recenzje pozytywną albo negatywną. Bardzo pozytywne to w tym przypadku znaczy, że w tej chwili 87% opinii jest pozytywnych.
Opinia pozytywna dla jednego może oznaczać grę 9/10, a drugiego 5/10.