Wpis z mikrobloga

To jest masakra. W tym wpisie z przed miesiąca wrzucałem screeny jak podrożało mieszkanie które obserwowałem: https://wykop.pl/wpis/72441105/jakos-2-miesiace-przed-bk-bylem-w-biurze-archicomu. Miesiąc później mamy kolejną podwyżkę o 30k. Oznacza to, że od maja podrożało ono o ponad 100 tysięcy złotych. A termin oddania na IV kwartał 2024. Ciekawe czy doszli już pod korek, czy dalej będą podnosić, bo max BK jest już osiągnięty, ale przecież jeszcze są zagraniczni inwestorzy, którym można wyprzedać wszystkie mieszkania żeby Poliaki mogli od nich wynajmować. Trochę sobie pluję w brodę, że się wtedy nie zdecydowałem, bo byłem normalnie w biurze je oglądać. Ale efekt Budy i jego programu Deweloper+ to jest największa tragedia jaka spotkała ten rynek od jakichś 10 lat.

#nieruchomosci #wroclaw #mieszkaniedeweloperskie #kredyt2procent
tylko_pytam - To jest masakra. W tym wpisie z przed miesiąca wrzucałem screeny jak po...

źródło: qwerty

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tylko_pytam: stac cie to bierz, nie to kup mniejsze, to juz praktycznie koniec zabudowy na kepie
masz chlopie stamtad 1km do rynku, od patusow jestes odgrodzony rzeka, zadnej duzej ulicy po oknem
taniej, przy tej inflacji nie będzie
  • Odpowiedz