Aktywne Wpisy

Pare dni temu u znajoma z pracy zatrudniła elektryka do przesunięcia gniazdka o meter w lewo, oczywiscie ceny nie ustalili przed tylko w trakcie pracy i jak się dowiedziała że chlop chce 300zł to zaczęła sie termedyja za co itp. Chlop jej rozpisał 50zł zlokalizowanie przewodu dzieki czemu unikneli kucia metrowego rowka, 50zł wykucie otworu + montaż puszki i zaklejenie starej puszki,100zł przedłużanie i łączenie przewodów, 50zł materiał i 50zł dojazd (20km)

wjkp +29
Mirki, czy ja jestem #!$%@? czy ktoś mnie chce po prostu w #!$%@? zrobić? Kupiłem w zeszłym tygodniu kawę na allegro bo była 4zl tańsza niż w Lidlu.
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od

#polityka #wybory #bekazpisu #4konserwy #neuropa #pis #ko #po #wybory #tvp #tvpis
Jak zachowaja się pracownicy TVP zaraz po ogłoszeniu (potencjalnej) wygranej opozycji?
Rozmontowanie TVP trochę potrwa, a każdy miesiąc to dla nich dziesiątki tysięcy wypłaty, więc sami nie zrezygnują.
Sie nie liczy na kogo sie glosuje, tylko kto liczy glosy.
Karakan jest taki jaki jest, ale tu nie odpusci.
Moze sie myle¯\(ツ)/¯
Gdzieś czytałam ze w układzie z Dudą jako prezydentem "tvpis" zostanie, bo prezydent może zawetować każdy ruch nowego sejmu, prawda to?
Wygrana wyborów nie oznacza, że jutro zaczyna się posiedzenie nowego sejmu. Nowy sejm nie oznacza, że natychmiast uda się wyrzucić pisowców z Rady Mediów Narodowych lub ją zlikwidować. Potrzeba czasu i może zgody prezydenta na to, aby dokonać zmian.
Patrząc punktu widzenia TVP to prezesem nadal będzie Mateusz Matyszkowicz, więc to jemu będą podlegli wszyscy "dziennikarze". Jeżeli on nie wyrazi zgody, to nic się tam nie zmieni.