Aktywne Wpisy
XdekHckr +37
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz
pearl_jamik +3

Swipe w prawo, poznaje typa. Z mordy nawet przystępny, nie jakiś gosling czy coś, ale wydaje się spoko. Krotkie p---------i typu co tam, gosciu pyta czym się zajmuje, jakie mam wykształcenie. Odpowiadam, ze jako asystentka w gabinecie stomatologicznym, zrobilam zawod i poszłam do roboty.
Gosciu litania, ze wykształcenie jest wazne, pyta o studia i czy nie lepiej mieć wyższe i się rozwijać xD Ja do niego, ze nie mam już ochoty na studia
W pewnym momencie pytam czym koles się zajmuje, on ze student asp, nie pracuje, bo nie ma czasu xD Kurtyna
Rynek świń nadal beznadziejny
#tinder #logikaniebieskichpaskow #praca #zwiazki #tinderawka #bezbek
O czym koleś znający się na sztuce mógłby porozmawiać z typową Anetka?
@Ferrel:
Ma chłop rację, nauka by ci nie zaszkodziła. Na początek sprawdź znaczenie słowa przystępny.