Wpis z mikrobloga

• 2
@finchharold: Te fragmenty to tylko przykład. Cała koncepcja gazety polega na szkalowaniu polski, przedstawianiu zachodu jako zła i wybielaniu Rosji. Idealny młyn na rosyjską propagandę. Gdyby gazeta nazywała się " Myśl rosyjska" nie miałbym żadnych pretensji.
  • Odpowiedz
@buddookan: Myśl Polska jest redagowana i wydawana przez rosjan.
Jedynym powodem dla którego istnieje jest możliwość brania cytatów do kacapskiej propagandy, na zasadzie "nawet polacy potwierdzają, że od początku mieliśmy racje" i tym podobne pierdy.

A TVN przy wszystkich swoich wadach jest po prostu potrzebna biorąc pod uwagę co pis zrobił z TVP. Potwierdzili to amerykanie (i to za kadencji Trumpa) gdy tupneli na jarka i kazali mu wracać do
  • Odpowiedz
@finchharold: telewizję oglądam epizodycznie więc nie wiem co było wczoraj. Natomiast lubię twarde dane a z nich wynika że o konfiarzach TVN przynajmniej wspomina, a TVP całkowicie ich ignoruje.

A mimo to konfiarze wolą atakować prywatny biznes niż szczekaczke za publiczne pieniądze. Nie wiem czemu tak jest ale się domyślam.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Ale to TVN się określa jako wolnościowa telewizja i ostatni bastion wolności jak Kaczynski chciał ich zaorac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O TVPis nie ma co gadać bo każdy wie jak jest i się nie kryją z tym że sa pisowską telewizją
  • Odpowiedz
@thorgoth: Zgadza się, dlatego nie żal mi żadnych mediów w Polsce bo nie da sie znaleźć obiektywnej stacji dlatego śmieszą mnie posty że jakaś gazeta Myśl Polska o ktorej nikt nie slyszał nazywana jest prorosyjską. Gdzie mamy proamerykański TVN, pro niemiecki Onet, pro pisowską TVP, pro leiwcowe .NIE i tak dalej.
  • Odpowiedz
@aarahon: Ja mówię o telewizji a nie jakiś artykule w internecie gdzie ma nieporównywalnie mniejsze zasięgi. Podczas konwencji na żywo tylko Polsat News prowadził transmisje. TVN24 który służy do takich rzeczy pokazywał jakieś pierdoły. Największa konwencja polityczna w Katowickim spodku, niecały miesiąc przed wyborami na szczycie kampanii wyborczej a taka duża telewizja nie zajęła się tym tematem? Jeszcze masz czelność ich bronić i wkleić jakiś artykulik który napisali żeby takie
  • Odpowiedz
Ja mówię o telewizji a nie jakiś artykule w internecie gdzie ma nieporównywalnie mniejsze zasięgi.

@finchharold: Wysłałem Ci link do tego co było w telewizji...

Podczas konwencji na żywo tylko Polsat News prowadził transmisje

@finchharold: czy wpuścili albo zaprosili TVN na tę konwencję? Czy zaprosili ich do transmisji? A może... ktoś zapłacił Polsatowi za transmisję tej konwencji? xD
  • Odpowiedz
Tak TVN nie wiedział o konwencji i musiał mieć zaproszenie.

@finchharold: zapewne wiedział o konwencji, dlatego pokazał skrót z niej i zrobili reportaż. Tak, żeby rozstawić kamery i wóz transmisyjny musieli mieć zaproszenie, przecież nie wbiją na prywatne wydarzenie ze swoim sprzętem xD

Jak to jest byc takim baranem i bronic TVN?

@finchharold: nie wiem, ale na pewno lepiej niż być ruskim baranem i bronić prorosyjskiej konfederacji. xD
  • Odpowiedz