Wpis z mikrobloga

Jak donosi niemiecki "Bild" powodów do rozgoryczenia Kittel ma więcej. Dziennik informuje, że były młodzieżowy reprezentant Niemiec jest coraz bardziej niezadowolony ze swojego pobytu w klubie - wprost pisze o jego "mega frustracji" - i to nie tylko dlatego, że nie gra tyle ile by chciał. Piłkarz mistrzów Polski ma za sobą poważne kontuzje. W HSV, gdzie grał przez poprzednie cztery lata, był z tego powodu traktowany na specjalnych warunkach. Trenerzy godzili się na mniejsze obciążenia treningowie - w Rakowie od Kittela wymaga się tak samo ciężkiej pracy, jak od innych zawodników. Według "Bilda" ta sytuacja doprowadziła aż do rozstania pomocnika ze współpracującą z nim od lat agencją menadżerską.

Najlepszy transfer 21 wieku w ekstraklasie obrażony bo musi trenować jak inni xD

#mecz #ekstraklasa
  • 7
@ekjrwhrkjew: TurboSonny be like:

Eh, muszę to zrobić. Ten Rakowex mnie dobija. Obiecują Ligę Mistrzów od 2 lat i nic, tylko trza się nabiegać w lidze europy. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem kontraktu. Zobaczymy co Szwagier na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą w pomocy która bez niczyjego wsparcia strzeli pod ladę z 30 metrów, bo reszta to drewniane osoby. Miałem je uczyć strzelania z dystansu, ale wali mnie to. Obieram od
Pobierz rzaden_problem - @ekjrwhrkjew: TurboSonny be like:
Eh, muszę to zrobić. Ten Rakowex m...
źródło: E32yekcWYAIltCu