Aktywne Wpisy

thorgoth +977
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +328
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

źródło: 7zyfnq
Pobierz@bialy100k: Ponoć komisja z PAN zabrała się za doktorat Bartosiaka.
USA pomaga nawet Ukrainie co nie jest w NATO, to Polskę by kompletnie olali?
Pamiętam jak w okolicach 2016 mówił że w zasadzie USA już przegrało z Chinami xD
@selflessness: Obama kiedyś obraził Putina i Rosjan nazywając ich "lokalnym supermocarstwem". Europa nawet rozbrojona przy niewielkim wsparciu USA byłaby w stanie zatrzymać Rosjan.
Pomijam fakt, że ewentualna rozgrywka w Azji będzie na morzu, w Europie na
Po
@selflessness: Nie wiem czy wiesz o czym piszesz, bo wojna w Gruzji była za prezydentury Georgea W. Busha...
Zdaje się wystarczył wtedy jeden telefon z Waszyngtonu, żeby Rosjanie zatrzymali uderzenie.
Jeszcze lepiej, mają umiejętności przeczytania czegoś, czego ktoś nie napisał XD