Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +28
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

brubel +29
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest
źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz

#nieruchomosci #kredythipoteczny #wakacjekredytowe #rpp #bekazpisu
źródło: glapa
PobierzPytanie tylko czy racjonalne było założenie, że żyjemy w normalnym kraju - pewnie nie.
Mylił się tylko w tym że nie zdawał sobie sprawy jak wygląda rzeczywistość? XD To znaczy że mylił się we wszystkich założeniach
źródło: Yaskb7W
Pobierz@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: Raczej z tego powodu, że jest głupim bufonem, któremu wydaje się że poznał na wylot Prawa Ekonomii i darł łacha z wielu osób, które zwracały mu uwagę, że stanie się to, co się stało.
Dla @mickpl nasz Biały Jastrząb okazał się jednak być Czarnym Łabędziem
@mickpl: nie spadnie xD lubie jak robisz z polski apokalipsę, ale to się nie wydarzy. Nie wiem, zapisz sobie to i wywołaj mnie w 2030 czy coś. To tak nie działa - jak na kogoś, kto ogarnia troche historię i mocno rynek nieruchomosci to powinno być jakieś kredo ;p
źródło: temp_file4238146717058555748
Pobierz