@ksjoc_zakony: właśnie pytam o to jaką ilość przyjęto. Bo to, że pisiory krzyczą łapać złodzieja sami kradnąc to się przyzwyczaiłem. Ale nie lubię zakłamywania faktów
@Bad_Wolf: deklarowali przed wyborami przyjęcie ich każdej ilości w solidarności z UE (wprost mówiąc, że zrobią to wbrew opinii Polaków – bardzo dobrze to pamiętam). Zważyło to wówczas na ich przegranej. Wygrał więc PiS, który… też ich wpuszcza, ale udaje, że tego nie robi. Teraz będziecie udawać, że PO nie było za imigrantami i że są za ochroną granic? ( ͡º͜ʖ͡º)
@Bad_Wolf: jak mogli coś przyjąć, jak przegrali wybory. W tedy się to wszystko zaczynało (-‸ლ)
tak, każdej ok. Bo ja pamiętam iż mowa była o 2000 w ramach relokacji po weryfikacji podchodzenia.
To źle pamiętasz. Zresztą UE sama ostatecznie wpuściła więcej, niż wmawiała ludziom, że przyjmie, bo ten cykl się nie kończy. Choć dziś byśmy mieli, jak w reszcie krajów UE.
po - nielegalni imigranci
tak jak papież masonerii oraz satanista powiedział:
#nwo #teoriespiskowe #illuminati
źródło: pike whenever they need a hero
Pobierz@milliebobbybrown666: jacy i gdzie?
@Belzdron: tak, każdej ok. Bo ja pamiętam iż mowa była o 2000 w ramach relokacji po weryfikacji podchodzenia.
A drugie pytanie ile przyjęli bo pisiory 200k minimum.
To źle pamiętasz. Zresztą UE sama ostatecznie wpuściła więcej, niż wmawiała ludziom, że przyjmie, bo ten cykl się nie kończy. Choć dziś byśmy mieli, jak w reszcie krajów UE.
@Belzdron: no to ilu wpuściła, konkretnie cyferkami poproszę (najlepiej z danymi źródłowymi).
@Belzdron: gdyby babcia miała wąsy. Konkretnie ile?
@Bad_Wolf: co ile? Ty czytać w ogóle umiesz? Przez swoją deklarację (i to przed wyborami) przegrali, więc jak mogli coś wpuścić? XD
@Belzdron: no na rok przed wyborami. Nie mieli nawet krztyny czasu na realizację deklaracji.