Aktywne Wpisy

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz
Larsberg +1
Kojarzycie typa co się nazywa Zagrajnik?
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
Jego filmów nie da się oglądać. Ma jakieś ADHD i n--------a 1000 słów na minutę. Kiedyś jeszcze dało się posłuchać jego recenzji ale z każdym kolejnym filmem gadał coraz szybciej i szybciej a teraz jest bardziej męczący niż reklamy na YouTube.
#kiszak
źródło: temp_file4438824287966107673
Pobierz

Witam, przerobiłem taki tutorial z YT, wszystko do tej pory jest w miarę jasne, czego i z czego mogę uczyć się dalej? Mogą być książki, tutoriale. Dzięki za pomoc
Drugi problem to już natury logicznej, który sam spróbuję rozwiązać, mianowicie czasem losuje mi po wygraniu przez 1 zawodnika obu setów jeszcze trzeciego, a ma wtedy skończyć mecz.
Znacie
@PrawdziwyRonaldo: Nie rób tak, musisz sam nauczyć się dochodzić gdzie jest błąd. Siedź nad tym nawet tydzień ale napraw to sam, na tym też polega nauka programowania że wszystko sam musisz robić.