Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Alberto_Basmatti +11
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry

Witam, przerobiłem taki tutorial z YT, wszystko do tej pory jest w miarę jasne, czego i z czego mogę uczyć się dalej? Mogą być książki, tutoriale. Dzięki za pomoc
Drugi problem to już natury logicznej, który sam spróbuję rozwiązać, mianowicie czasem losuje mi po wygraniu przez 1 zawodnika obu setów jeszcze trzeciego, a ma wtedy skończyć mecz.
Znacie
@PrawdziwyRonaldo: Nie rób tak, musisz sam nauczyć się dochodzić gdzie jest błąd. Siedź nad tym nawet tydzień ale napraw to sam, na tym też polega nauka programowania że wszystko sam musisz robić.