Aktywne Wpisy
WielkiNos +75
Czytam sobie dziś na jednej stronie: kobieca postać ma odegrać znaczną rolę w Grand Theft Auto VI - co z pewnością jest ekscytujące.
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
I myślę sobie wtf co jest ekscytującego w na siłę wciśniętej w imię poprawności politycznej baby do męskiej gry? Przecież to się odechciewa grać i widzę, że nie tylko ja tak mam.
#gry #gta #gtavi #przemysleniazdupy #gorzkiezale
PSY_DELIC +858
Co to #!$%@? jest #biedronka
- darmowych parkingów, zakazu stref czystego powietrza, promowanie transportu samochodowego, z którego korzysta najproduktywniejsza część społeczeństwa
- koniec klimatyzmu, będzie co ma być, prawdopodobnie nic
- tabel alimentacyjnych
- możliwości wywalenia na zbity ryj lokatora, który zalega z 3 czynszami
- zmniejszenia regulacji i biurokracji w budowie nowych domów
- wsparcie mieszkalnictwa jednorodzinnego jako zapewniającego największą wygodę i indywidualizm, dom podstawową formą zamieszkania Polaków
- suburbanizacja Polski na wzór krajów anglosaskich
- militaryzacja Polski
- mężczyzna powinien zarabiać tyle, by móc samemu utrzymać gospodarstwo domowe, zaprzestanie agresywnej promocji pracy kobiet i skupienie większej uwagi na aspektach prorodzinnych
- wyrównanie składek na B2B i UoP
- całkowity STOP imigracji nieeuropejskiej
- moje drzewo, moja sprawa
- zakaz dotowania kultury zdegenerowanej, artyści mający na koncie udowodnione plucie na Polskę, Polaków, nasza kulturę i tradycję albo dzieła obsceniczne do czasu publicznych przeprosin mają zakaz brania udziału w dziełach kultury dotowanych przez państwo
To są takie podstawowe. Panowie, co o tym sądzicie?
#polityka #konfederacja #tradycja #oswiadczeniezdupy #wybory
Powodzenia. JEST OGIEŃ!!