Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): To pewnie typy z neta gdzie miała zdjęcie wyretuszowanej twarzy i nie było by widać trądzika. Jakby ja zobaczyli na żywo to by pewnie olali xD Wielka księżniczka w internecie. Btw. laska odpisująca gogusiom rozmawiając z tobą to bezczelność. P-----l pryszczatego paszteta. Niestety takie czasy, że trzeba latać cały czas i orbitowac paszkwile, ja se dałem spokój i jestem już długo singlem, nie jest źle
A jeszcze tak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Jestem dziewczyną raczej z tych przeciętnych/brzydkich ale szczupłą. Poza pracą (z której mnie za chwilę wywalają za spokojnych charakter), nie ruszam się z domu. Do mnie zupełnie nikt nie podbija nigdzie, nikogo nie znam, także nie dotyczy to każdej dziewczyny. Ta, która poznałeś widać, że jest dynamiczna, skoro ma znajomych i wychodzi na imprezy. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Pozdrawiam.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Zgadzam się z poprzednią anonimową różową.

Zresztą skoro ta dziewczyna chodzi na domówki, to pewnie ma w miarę dynamiczny charakter.

Ja swoją urodę oceniam na przeciętną (też jestem kobietą), ale jestem bardzo spokojną osobą, która woli porobić swój projekt w domu/pograć w grę niż iść na domówkę. Ale w sumie nie mam w tym temacie dlematów, bo mnie po prosu nikt nie zaprasza (przypuszczam, że to kwestia charakteru).
  • Odpowiedz