Aktywne Wpisy

dybligliniaczek +132
Już niedługo jesień. #rower

Chciałem sobie przelutować wyświetlacz w radyjku w hondzie, ale nie miałem nigdy lutownicy w ręku. Myślę sobie, co w tym trudnego xD Temperature kręciłem jakoś na pałe, coś szarpałem xD To chyba nie tak powinno wyglądać xD Ale czy to tylko wizualnie, czy coś może się zepsuć? Najchętniej bym to wsadził i zapomniał.
#elektronika #diy #samochody
#elektronika #diy #samochody

Moim zdaniem w tym sezonie zdecydowanie przehype'owany jest Ryszardo. Pojawiał się wszędzie, wyskakiwał wręcz z przysłowiowej lodowki, a jego powrotem żył cały sportowy świat, było to wręcz niesmaczne... tylko, że on niczym na ten powrut nie zaslużył. Ciekawe jak przez pół roku zmieniło się jego postrzeganie, bo jeszcze niedawno wszyscy się cieszyli, że odchodzi, a teraz taka duża tęsknota.
Kolejny kandydat to Hulk. Taki sam ogór jak zawsze, a fascynacja jak dobrze sobie radzi na tle Magnussena. Niektórzy nieironicznie wkladają go do... Red Bulla. Nie kumam skąd hype na niego przez te wszystkie lata.
Dalej to oczywiście Ocon i Sainz. Ale ich za bardzo nikt nie hype'uje poważnie, więc nie wiem, czy się liczą w tej zabawie. Sainza to ojciec, Santander oraz trolle głównie, więc co innego.
#f1 #f1spam
@GoddamnElectric: widać, że nie zaglądasz na twittera ( ͡° ͜ʖ ͡°)