Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
po tym jak Sroch wstydził się przyznać nowej co do wieku, (bo jest małolatem przy niej) te zazdrosne pindy przy stole pięknie, wręcz wzorcowo mu z tym wiekiem wyjechały, byle tylko go zdeklasować w oczach Justyny XDXDXD
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosalinea: Ona jest śmieszna w tym swoim zauroczeniu. Najpierw mu mówiła, jak jeszcze był z Łucją, że jak będzie parą z Alicją i zmieni zdanie że z Alicja się nie dogaduje tak dobrze jak z nią, to u niej nie będzie już miał otwartej furtki czy jakoś tak, a teraz sama lata za nim coraz bardziej, wpatruje się w niego maślanymi oczami, płacze z jego powodu i jeszcze podkopuje inne
  • Odpowiedz
@Rosalinea: @Dewasta Ja to już mam ciary żenady patrząc jak się Kornelka pogrąża. Gdy za pierwszym razem z Alicją wyjechały do niego z akcją wyznawania uczuć, to było zabawne. Spoko: dały znać, że jakby co to są zainteresowane. I to powinien być koniec, ale ta nieszczęśnica brnie w ten szit nieustraszona.
Kornelia nie dostała żadnego znaku, że mu się podoba, on, jak panisko, przyjmuje jej komplementy, doprasza się o
  • Odpowiedz
po tym jak Sroch wstydził się przyznać nowej co do wieku

@Rosalinea: myślisz że się wstydził ?? no co ty,ja odebrałam to tak ,że on niczym fircyk w zalotach kokietował radośnie wszystkich ,cały szczęśliwy że na mim uwagę skupiają wszyscy przy stole ,żenua
@Dewasta to co ona mówi i mówi że myśli to nie ma nic wspólnego co rzeczywiście myśli ,
ta laska jest tak skupiona na sobie że
  • Odpowiedz
  • 8
@heheszka2: prawdę mówiąc, Sroch jest równie żałosny jak Grycolina. Z tym swoim samouwielbieniem, zupełnie nieświadomie robi z siebie największego przegrywa wizerunkowego. Jest przekonany, że mądrze interpretuje wszystko co się w hotelu dzieje. Uważa się za złotoustego, tymczasem stał się obiektem największej szydery nawet dla lektora.
Pierwsze wrażenie często jest mylne. To nie pierwszy raz, że daliśmy się nabrać.
  • Odpowiedz
@Rosalinea: dla mnie to uosobienie takiej żałosnej desperatki, mogłabym to zrozumieć gdyby miała 14-15 lat, ale mówimy tu o dorosłych ludziach, którzy zgłosili się do programu ze świadomością emisji. Laska jest tak nachalna, że nawet gdyby Ciproch nie był gejem, to po prostu jest odpychająca. Już Srolcia miała więcej godności niż ona. Taka dziewczyna w sam raz na raz, bo jedyne co ma do zaoferowania trzyma między nogami, ale najgłośniej
  • Odpowiedz