Aktywne Wpisy
kropla_bez_kitu_benc +291
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy
m4jkel +65
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
@Kontonawykopiechlopie:
Podstawowe pytanie!
Jakie leki przyjmujesz?
@Kontonawykopiechlopie:
Ok, generalnie to powinno dawać Ci siłę do ogarniania życia, ale jednocześnie poprzez noradrenalinę możesz być #!$%@? i mieć zły
Z "normalnymi" ludzmi raczej nie pogadasz bo nie zrozumiej depresji, uzależnienia od narkotyków czy ich zażywania.
Sugerowałbym wizytę u psychiatry i powiedzenie mu tego co Cię boli, że tak to ujmę. Może powinieneś zmienić leki lub trzymać się dawek. Wtedy zadziała to jak powinno, chociaż IMO SNRI to guwno.
Domyślam się, ze uciekasz w alko czy narkotyki aby przez chwilę poczuć się lepij, ale to zgubna droga bo next day jest jeszcze gorzej i krąg się domyka, warto przerwać tą #!$%@?ą spiralę i coś zmienić.... Chociaż wiem, że łatwo nie