Czemu Smarkadiusz Gwałcula dostał mniej po uszach od szeligi, skoro w sumie nie dość ze robił równie niemoralne(albo i bardziej niemoralne) rzeczy, to w dodatku łamał wielokrotnie prawo? #famemma
@Premier-Gabonu: bo laska sama przyjechala na seksy i sama wziela d---i i kaazdy o tym wie a Ty kidosie z kontekstu rozmowy wyciagnales to co Ci kazal frajerri łykaj łykaj.
@Premier-Gabonu jak można wierzyć w takie bajki, że ktoś kogoś uzależnił czy wciskał n-------i xD Nie jestem z tego jakiś za bardzo dumny ale widziałem naocznie kilkaset osób zażywających d---i i nikt, nigdy, nikogo nie musiał do tego namawiać nawet przez sekundę. Ludzie się sami pchają jak mają okazję i inicjatywa spróbowania najczęściej wychodzi od próbującego. Myślisz, że ludzie są tacy chętni do sypania na lewo i prawo tematu za parę
@Odki: "Kto, wbrew przepisom ustawy, udziela innej osobie środka odurzającego, substancji psychotropowej lub nowej substancji psychoaktywnej, ułatwia albo umożliwia ich użycie albo nakłania do użycia takiego środka lub substancji, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3"
Już c--j z ta policja i łamaniem prawa nawet, ale ogółem typ jest śliski w c--j, ma za uszami raczej więcej niż Szeli, uważam że Smarkadiusz Gwałcula, dużo bardziej zasłużył na skreślenie z internetu, niż Szeli
#famemma
wystarczyło że poczęstował i już złamał prawo