Aktywne Wpisy
LM317K +3
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
matti-nn +29
#debata #usa #biden #trump
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
Jutro skończę oglądać. Poki co:
Biden: b. słaby początek, później sie rozkręcił, dobry w ataku. wizerunkowo 4/10, merytorycznie 9/10.
Trump: głośniejszy i wyraźniejszy, jednak pozycja glownie defensywna, bystre oko dostrzeze, ze klamczuszek. Wizerunkowo 7/10, merytoryka 3/10.
Gdyby Biden był w formie jak 4lata temu wytarłby Trumpem podłogę, bo też miał teraz w co uderzać.
Pytasz sie kogoś czy idzie na miasto to słyszysz "nie bo trzeba kase wydać", ale #!$%@? na piwo nie szkoda xd
Pytasz kolezanki czy idzie to nie, bo ona opiekuje sie starszą osobą i jej nie pozwolą wychodzić nigdzie ani nikogo zaprosić. Po za tym John sie zesra w pampersa i trzeba go przebrać xd
#niemcy
@Zarzutkkake: Jak byłem na eksporcie, to robiłem zdjęcia architektury, krajobrazu, natury i rozmawiałem z ludźmi na bazarze, w małych sklepikach lokalnych. Starałem się poznać otoczenie w którym aktualnie żyję. Nie szufladkujmy i nie generalizujmy. Jestem dla wielu robolem, chociaż moje stanowisko kwalifikuje się do tej robolskiej "elyty" [;
Na chlanie po pracy i #!$%@? sie w weekend to kasy i czasu nie szkoda. Ale wyjść gdzies w weekend to nie, bo kase trzeba wydać. A nawet takie 50 euro na miesiąc dla dwóch osób to na prawde nie jest wiele. Chociaż my i tak już czwartek robimy wolny i zwykle jedziemy gdzieś na dłuższy weekend. A pracownicy siedzą po 12h 6 dni w
Ktoś ma na głowie dzieci, kredyt, leasingi, raty, zobowiązania i #!$%@? 6 dni w tygodniu po 10\12h. Ja nie mam tego problemu. Świadomie wybieram święty spokój.
Nie wszystko jest czarno-białe. Z biegiem lat
Czy sie uda? Nie wiem. Ale zapewne dlatego nie pracujemy przez agencje a prowadzimy tu firme i zatrudniamy polaków, białorusinów czy ukraińców.
I non stop sie rozwijamy, bo dla każdej ekipy zapewniam mieszkanie z dobrymi warunkami plus samochód na dojazdy z kwatery na budowe.
Co prawda nie rozpierdzielamy kasy na lewo i
Ale to właśnie po części tego efekt
@Zarzutkkake:
Hmm, ciekawe czemu nie maja czasu skorzystac z zycia ^_^
A żeby wyjść na miasto , basen czy cóś to trzeba już parę słów znać.
Wiadomo że do restauracji nie pójdą bo drogo, ale papierosy i alko to mus. A tygodniowe czy tam 2 tygodniowe palenie plus picie to właśnie równowartość restauracji.
@Zarzutkkake:
Chyba Ty :P
Ale to nie jest tu problem z językiem, bo z chorwatami potrafiliśmy sie ustawić na mieście to niektórzy nawet dupy nie ruszyli. Telefony, youtub czy inne disneye i tak całą niedzielę.
@niecodziennyszczon:
Ale są tacy, że samodzielni. Po prostu jedni tak jak ja