Aktywne Wpisy
yahoomlody +18
Nitka z naszymi pierwszymi samochodami
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Ja Fiat Uno 1.0, rocznik 1999, miałem w latach 2013-2016 aż poszedł na złom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście jest do auta nostalgia i w ogóle, ale obiektywnie to był strasznie powolny grat, który rdzewiał z prędkością światła
#motoryzacja #fiat #samochody
Zulf +1185
#gielda #inwestycje #kryptowaluty
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Wymyśliłem genialny plan na inwestycje. Jaki ? #!$%@? sprytny. Pojęcia o giełdzie nie mam żadnego. Codziennie od dziś na XTB bede za 100zł kupować jakieś akcje/krypto. Bez zadnej analizy, po prostu co mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
14.05.2025 zainwestowane będzie 35600zł. Ile z tego zostanie? Plusujących mogę zawołać za rok. Mogę zawołać również za miesiąc czyli 14.06.2025, żeby sprawdzić jak ten genialny plan
Kiedy wy wykopki zrozumiecie, że ten tak zwany chad jest definiowany tylko i wyłącznie przez zadbanie a nie przez geny?
Nawet taki manlet 170 po siłowni, barberze i w modnych ciuchach będzie przynajmniej 7/10. Wystarczy tylko chcieć.
Weźcie sobie tego słynnego Klaudiusza i wyeliminujcie modne ciuchy jakimiś szmatami z peweksu, fryzurę od barbera na fryzurę na giermka i kaloryfer na piwny brzuch. Czy to nadal chad? Kto w takim razie będzie bardziej podobał się kobietom? Zadbany manlet czy zaniedbany Klaudiusz?
#blackpill #redpill #przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie xDDDDDDD
@mirko_anonim: tylko że p0lki chcą powyżej 8/10, a poniżej to dla nich odpady genetyczne xD Ja mam dość dobrą sylwetkę, ale 170 wzrostu i rzygać mi się chce na p0lki, dla których muszę robić fikołki, podczas gdy chad wystarczy, że będzie. Wolałbym iść do divy niż się upokarzać
https://wykop.pl/wpis/72502431/opisowa-skala-atrakcyjnosci-meskiej-mordy-od-1-do-
@przegryw_z_piwnicy: Rozkład atrakcyjności nie jest liniowy. Masz dużo więcej osob 4-6/10 niż 1-2/10 i 9-10/10.
Dobry seks jest tylko wtedy kiedy kobieta czuje do Ciebie PRAWDZIWE pożądanie. W innym
@GoddamnElectric: Dużo ludzi może dojść do 7/10, ale to już trzeba hajsu na operacje plastyczne i/lub przeszczep włosów.