Aktywne Wpisy

vosmor +1993

GrubyJoshi +1
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

Jak ktoś ma słabe ciśnienie, to może sobie podnieść. Znalazłem to dzisiaj w jakiejś Angorze sprzed 2 tygodni czy jakoś tak.
Przedsiębiorca ze Skierniewic starający się o opiekę nad dziećmi nagle miał najście policji, która znalazła n-------i w jego zakładzie pracy.
Świadkowie kręcą, była żona składa dziwne zeznania, obecny partner kobiety twierdzi, że go namawiała do podrzucenia worka z marihuaną, a sam przedsiębiorca nie mógł się stawić na rozprawie o ustalenie opieki nad dziećmi, bo... siedział w areszcie podejrzany o handel narkotykami.
Nieprawomocnie dostał 3 lata.
Sprawa w Internecie nie istnieje, a chyba powinna.
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #prawo #m-------a
PS jak ktoś ma ochotę na znalezisko, to śmiało niech robi.
Jak coś mogę skan podrzucić, ale to wieczorem.
źródło: Bez nazwy
Pobierz