Aktywne Wpisy
rales +69
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Tydzień ukraiński
Dziewczyna nr 24
Ukrainka. Zrobiła magisterkę z biotechnologii i aktualnie robi doktorat na wydziale biologii i chemii. To pierwszy raz w moim życiu, kiedy spotkałem się z obczyźnianką. Dziewczyna zaproponowała, abyśmy poszli do kawiarni w stylu Harrego Pottera. Kiedyś byłem w podobnym miejscu, ale w innym województwie, i bardzo mi się podobało. Klimat super, jeżeli lubicie uniwersum świata Hogwartu, to będziecie zadowoleni.
Dziewczyna jest sympatyczna
Bangos +13
ChuOpy, co byście zrobili przed śmiercią? W jakim wieku zdaliście sobie sprawę, że coś jest nie tak z wami? Patrząc po rówieśnikach etc.
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo
#przegryw #psychologia #depresja #samobojstwo
3 punkty. Tyle dobrego można powiedzieć o meczu. Teoretycznie wynik 4:0 wygląda świetnie, jednak czy z taką grą i z takim trenerem mamy jakiekolwiek szanse ugrać coś na arenie międzynarodowej?
Gruzja to piłkarskie zaplecze i każdy wynik inny od zwycięstwa byłby hańbą, więc plan minimum wypełniliśmy. Lecz co poza tym?
Przez większą część drugiej połowy byliśmy zamknięci na własnej połowie. Nasze "akcje", jeśli mogę to tak nazwać to zagrania na skrzydło a potem dośrodkowania na pałę w pole karne. Nie potrafiliśmy wymienić 3 podań na połowie przeciwnika. Jeśli piłka docierała do napastników to nie mieli żadnego wsparcia. Nawet 3 gole strzelona w końcówce nie wymażą tej tragedii jaką jest nasza gra.
W pierwszym składzie wybiega mierny zawodnik z ligi chińskiej Mączyński i jeździec bez głowy Peszko, którego definicją dryblingu jest puszczenia piłki do przodu i ściganie się z obrońcami.
Na rezerwie pozostaje Błaszczykowski, którego nie trzeba przedstawiać i mający za sobą świetny sezon Linetty.
Mimo tego, że pod koniec byliśmy stłamszeni i tylko poprzeczka uratowała nas przed stratą bramki, to trener wzmacnia defensywę i wpuszcza na boisko defensywnego pomocnika Jodłowca, który kreatywność ostatnio widział w statystykach w football managerze.
Byliśmy w tym meczu blisko utraty punktów, a nasza gra wyglądała gorzej niż źle. W grupie prowadzimy, lecz jestem pewien, że każde starcie z klasowym zespołem zakończy się tak jak mecz z Hiszpanią parę lat temu.
Indywidualnie mamy bardzo dobry skład, śmiem twierdzić, że top 10 w Europie, a gramy żałośnie. Tęsknie za meczami w których nasza reprezentacja potrafiła pokazać kawał dobrego futbolu i grać jak równy z równym z Portugalią.
Leo, wróć?
#mecz #pilkanozna
@Myrdin: A rok później byliśmy o krok od półfinału ME, graliśmy jak równy z