Aktywne Wpisy
Potworek69 +5
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
- Różowe mają jakieś swoje tzw babskie zachowania i zainteresowania? Nie znają się na motoryzacji? Potrafią się o coś obrazić/każą się domyślić? Chcą być wysłuchane a nie pouczane? Przejmują się niektórymi "błahymi" problemami? Nudzą je programy historyczne? Lubią/nie lubią czegoś? Potrafią zmienić zdanie? Dużo trajkoczą? Potrzebują emocji w związku? "Hurr durr baby są poebane, nie ma sensu się z nimi wiązać! Są głupie, nudne, nielogiczne a my nie będziemy tego tolerować! Od żalów mają koleżanki! Mają się zmienić w to co nam odpowiada albo pójdziemy na divy a one będą samotnymi Grażynami z kotem!"
- Niebiescy mają jakieś swoje tzw męskie zachowania i zainteresowania? Nie znają się na ogrodnictwie? Mają ciągłe parcie na seks? Nie potrafią zrozumieć dlaczego różowa się obraziła? Wiele rzeczy mają w doopie? Chcą pouczać a nie tylko wysłuchać? Nudzą ich filmy romantyczne? Lubią/nie lubią czegoś? Nie potrafią elastycznie zmienić zdania, miał umyć auto ale spadł deszcz to i tak umyje w deszczu, potrzebują lenistwa i ciszy i nie chce im się zawsze gadać? Nie potrafią zapamiętać daty urodzin swojej wybranki i własnych dzieci? "Hurr durr tacy jacy jesteśmy tacy będziemy i tego nie zmienimy i nie będziemy się dostosowywać do wymagań różowych! Tylko nasze cechy są jedyne słuszne i to baby mają być takie jak my! Jak którejś nie pasuje że nie będziemy tamponami emocjonalnymi to może zostać samotną Grażyna z kotem!"
A wtedy jest kwik że laska za mało kobieca, że to bardziej kumpel z cyckami niż partnerka i przez to jest aseksualna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka #zwiazki #heheszki
@AlienFromWenus: różowe tak mają, pisze debilne posty
Tyle że to nie moje zdanie. Bo to faceci są przekonani, że jak ktoś jest zainteresowany nauką, ogląda programy naukowe, to muszą to być programy historyczne. Programy przyrodnicze, o medycynie, o sztuce, o ciekawostkach z produkcji różnych przedmiotów ich nie interesują.
Kobiety mogą interesować się każdą dziedziną nauki, czy życia, ale jeśli nie jest to historia czy polityka to dla facetów będzie nudna i pozbawiona zainteresowań xD historia jest pierwsza