@MarcelinaM85 Najgorsze jest to, że z wynikiem 2-0 będą jej już dawać kolejne walki, bo brakuje kobiet we freakach, więc możemy się spodziewać powtórki takich "emocjonujących starć" regularnie ( ͡°ʖ̯͡°). Zapychacz zarówno konferencji, jak i samych gal
Ale w sumie to czego się spodziewaliście? Zbita baba na typiare, która recenzuje ostre chipsy na tiktoku... walczyły w MMA więc wykorzystała to że się położy na niej jak pijany stary na pijanej matce. Ja tam gratuluję odwagi bo Rybak a karty wędkarskiej nie ma więc życie na krawędzi. Poza tym to ładna próba wyciągnięcia dźwigni, widać, że techniki coś liznęła w przeciwieństwie do przeciwniczki, która #!$%@?ła blond #!$%@? na chacie (
@MarcelinaM85: Po co Fame MMA bierze tą nudziarę? Bo jest trochę znana przez to, że jest w związku (otwartym) z Gimperem i pokazuje tyłek na OF? Niech ją wymienią na Lalune pls
@MarcelinaM85: ale ta sheeya mnie drażni, kreuje się na niewiadomo jaką zabijakę i bad-ass woman bardziej niż Linda Hamilton w Terminatorze, patrzcie #!$%@? jaka jestem gymrat wysportowana i silna bo potrafię zrobić 60kg martwy ciąg w szpilkach, a u AJ raptem #!$%@?ęła 7 podciągnięć na drążku a do tego w sumie popularność zyskała wtedy gdy związała się z Gonciarzem v2 vel Gimperem
gardze w #!$%@?