Aktywne Wpisy
Blondynka34 +31
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
#humorobrazkowy
@Jan998: debilizm – stan upośledzenia umysłowego w stopniu lekkim
@poloyabolo: Może mieć wywalone w rozmowie prywatnej i mi nic do tego, ale nie może mieć wywalone w miejscu publicznym.
Skoro ma wywalone, to znaczy, że jest niechlujem. Poza tym wypowiedzi publiczne mogą być krytykowane, bez względu na powód.
@StaryWedrowiec: Określenie "debilizm" nie jest stosowany w oficjalnej terminologii medycznej od co najmniej 80 lat, nieuku bez szkoły!
@Brn1129: to sobie doczytaj bardziej to PWN zanim zaczniesz komentować i znowu się wymądrzać, ok? ;)
Pa na to:
xD?
xD!
@Brn1129: odpisałem ci już na to.
@Jan998: Ważne, że zrozumiałeś i lepiej poznałeś siebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
@poloyabolo: Twój wyjątkowo niski iloraz inteligencji powoduje, że wymyślasz ból, który nie istnieje? To rodzinne czy tylko ciebie to dopadło?
Nie wiem, co ma mnie boleć i z jakiego powodu, farmazoniarzu.
@StaryWedrowiec: w szkole tylko bywałeś, nie nauczyłeś się niczego o przyimkach?
Dodatkowo te zmarszczki mimiczne na twarzy od sztucznego uśmiechania się. I te paskudne pomalowane brwi wyglądają jak sztuczne i jak by były krzywo