Wpis z mikrobloga

@Krupier: Jak nie jest? PWN definiuje chociażby 'XD" jako słowo. Słowa mogą być częścią zdań, a nawet mogą same stanowić równoważnik zdania. To czym jest słowo bez znaków przestankowych w wypowiedzi pisemnej, jakimś niewiadomym czymś, co sobie dryfuje tak o w przestrzeni? xd.
  • Odpowiedz
Mógł mieć wywalone na przecinki, ale pewnie w szkole miał więcej kolegów od ciebie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@poloyabolo: Może mieć wywalone w rozmowie prywatnej i mi nic do tego, ale nie może mieć wywalone w miejscu publicznym.

Skoro ma wywalone, to znaczy, że jest niechlujem. Poza tym wypowiedzi publiczne mogą być krytykowane, bez względu na powód.
  • Odpowiedz
Jak nie jest? PWN definiuje chociażby 'XD" jako słowo. Słowa mogą być częścią zdań, a nawet mogą same stanowić równoważnik zdania. To czym jest słowo bez znaków przestankowych w wypowiedzi pisemnej, jakimś niewiadomym czymś, co sobie dryfuje tak o w przestrzeni? xd.

@Brn1129: to sobie doczytaj bardziej to PWN zanim zaczniesz komentować i znowu się wymądrzać, ok? ;)
  • Odpowiedz
Boli? Ma boleć. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@poloyabolo: Twój wyjątkowo niski iloraz inteligencji powoduje, że wymyślasz ból, który nie istnieje? To rodzinne czy tylko ciebie to dopadło?

Nie wiem, co ma mnie boleć i z jakiego powodu, farmazoniarzu.
  • Odpowiedz
@visas Ta miss jest paskudna. Czerwone krwiste szminki są brzydkie. Włosy ma zapięte do tyłu zamiast rozpuścić co uwydatnia czoło.
Dodatkowo te zmarszczki mimiczne na twarzy od sztucznego uśmiechania się. I te paskudne pomalowane brwi wyglądają jak sztuczne i jak by były krzywo
  • Odpowiedz
@krucjan: beka beką. Ale ten chłop jest specyficzny. Nie odpowie dlaczego to robi, ani też nie wrzucił gifu czy filmiku, bo filtry już tutaj nie pomogą i zostaje montowanie przy zdjęciach
  • Odpowiedz