Aktywne Wpisy

Teuvo +42
ciekawe czy gdzieś za 15-20 lat w odpowiedzi na epidemię samotności, gdy ai będzie o wiele bardziej rozwinięte niż obecnie, stworzą takie urządzenie wielkości komputera które będzie się stawiało w odpowiednim miejscu w pokoju, np. na stole i ono będzie potrafiło wykryć że człowiek wszedł do pokoju i wygenerować w miarę wyraźny hologram jakiejś postaci, która będzie inteligenta, będzie posiadała pamięć i będzie można z nią normalnie rozmawiać na co dzień
takie
takie

Minieri +198
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz

płodny chłop (jakoś do 55-60), związujący się z płodna kobieta (jakoś do 35-40), nie budzi zastrzeżeń. Jak tylko jedna ze stron jest starsza niż te granice, to czujemy się z tym nieswojo, podświadomie rozumiemy, ze taki związek jest dziwny, ale nie wiemy dlaczego.
To dlatego, ze związek ma dawać dzieci (według zakorzenionych w prehistorii wzorców),
Miałem 10 lat starsza dziewczynę, było fajnie, ale to nie miało większego sensu po tym jak te pozytywne emocje, po paru latach opadły. Okazało się, że te różnice, które na początku wydawały się takie wspaniały, jednak dały się we znaki
@moll @voov100 Osobiście nigdy tak w ten sposób nie myślałem, ale to wynika z tego, że odkąd pamiętam nigdy nie chciałem mieć dzieci.
───────────────────
W odczuciu spolecznym zatem cos jest z Toba
@mirko_anonim: Ona jest dużo starsza i ma większe doświadczenie życiowe i o wiele większe obycie z ludźmi. Dlatego wie co robić i mówić aby łatwo owinąć sobie wokół palca kogoś mniej doświadczonego i nieświadomego jak Ty co właśnie mogło mieć miejsce w tej sytuacji.
@mirko_anonim: serio nie dostrzegasz różnicy? xD
Swoją drogą, nie ma takich kobiet w tym wieku, aby konkurowały wyglądem z 2x młodszymi... Więc słaby ten bait ci wyszedł Dominika ¯\(ツ)/¯