Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bo 50-latek zapłodni 27-latkę, a w drugą stronę już średnio. Do tego dochodzą psychologiczne aspekty takie związku... Ogólnie jeśli facet młodszy, a babka starsza to Ty w tym układzie poza byczka do przeruchania nie wychodzisz, brzydko mówiąc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najwidoczniej w społeczeństwie jest jakaś zbiorowa, wywodząca się z prehistorii wiedza, która mówi ze
płodny chłop (jakoś do 55-60), związujący się z płodna kobieta (jakoś do 35-40), nie budzi zastrzeżeń. Jak tylko jedna ze stron jest starsza niż te granice, to czujemy się z tym nieswojo, podświadomie rozumiemy, ze taki związek jest dziwny, ale nie wiemy dlaczego.
To dlatego, ze związek ma dawać dzieci (według zakorzenionych w prehistorii wzorców),
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Miałem 10 lat starsza dziewczynę, było fajnie, ale to nie miało większego sensu po tym jak te pozytywne emocje, po paru latach opadły. Okazało się, że te różnice, które na początku wydawały się takie wspaniały, jednak dały się we znaki
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @OsamaPepe Nigdy nie cierpiałem na brak zainteresowania ze strony kobiet, więc to nie jest kwestia braku alternatywy. Po prostu dobrze nam razem.

@moll @voov100 Osobiście nigdy tak w ten sposób nie myślałem, ale to wynika z tego, że odkąd pamiętam nigdy nie chciałem mieć dzieci.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: staaaary, w naturze i spoleczenstwie jest tak, ze im kobieta starsza tym mniejsza ma wartosc. Wiec bujajac sie z kobieta 50'letnia nie chodzi o to, ze to jest dziwne. Chodzi o to, ze to jest wbrew naturze. Bo zdrowy facet nie wiaze sie z duzo starsza od siebie kobieta, bo naturalny odruch wobec takiej kobiety u zdrowego faceta to <rzygi> xD
W odczuciu spolecznym zatem cos jest z Toba
  • Odpowiedz
Po prostu dobrze nam razem.

@mirko_anonim: Ona jest dużo starsza i ma większe doświadczenie życiowe i o wiele większe obycie z ludźmi. Dlatego wie co robić i mówić aby łatwo owinąć sobie wokół palca kogoś mniej doświadczonego i nieświadomego jak Ty co właśnie mogło mieć miejsce w tej sytuacji.
  • Odpowiedz
Wytłumaczcie mi dlaczego, jak 50 letni facet spotyka się z 27 letnią laską, to jest to zupełnie normalne, a gdy 27 letni facet spotyka się z 50 letnią kobietą, to jest to co najmniej dziwne?

@mirko_anonim: serio nie dostrzegasz różnicy? xD

Swoją drogą, nie ma takich kobiet w tym wieku, aby konkurowały wyglądem z 2x młodszymi... Więc słaby ten bait ci wyszedł Dominika ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie dziwne, to tylko natura, największym zasobem kobiet jest ich witalność, płodność itd. która spada z wiekiem, największym zasobem faceta to co On może dać kobiecie czyli bezpieczeństwo, potomstwo czy kasę a tu wiek nie gra roli. Dlatego więcej jest facetów z dużo młodszymi laskami niż na odwrót.
  • Odpowiedz