Wpis z mikrobloga

@jestem_tunowy jestem ostatni do bronienia petru z trzeciej nogi, ale może pokaz gdzie się umówili na spotkanie razem? Bo wiesz, ja mieszkam w Poznaniu na przykład, ale jak ktoś publicznie (nawet) pisze ze jedzie do poznania to nie znaczy automatycznie, że jest ze mna umówiony xD
  • Odpowiedz
@jestem_tunowy pajacu gdzie fikoł, odwołali wam standup i nagle memcen akurat jedzie i jest z godziny na godzine umówiony xD przeciez to jest az smieszne xD specjalne ustawione pod bojówkarzy pelikany jak ty zebys mial szabelkę do wypocin
  • Odpowiedz
@jadepobiegac: odwołali bo władze gdańska na niego nie zezwoliły i trzeba było wszystko przygotować prowizorycznie ale dla ciebie to pewnie jakieś szachy 10D mentzena i specjalnie zwala wine na władze gdańska żeby omamić wyborców xd
  • Odpowiedz
rysiu rzuci jakimś chwytem erytystycznym lub jakąś logiką cyrkularną lub innym błędem logicznym i mimo, że to co powie to same brednie to jednak motłoch stwierdzi że swetru wygrał

@Smonk_Da_Wead: najczęściej tak to jest z debatami, ale to konfederaci robią to co opisałeś.
  • Odpowiedz