Ostatnio w biedrze podszedł do mnie gówniak, taki na oko 5-6 lat, normalny gówniak, nie że cygan jakiś, czy jakiś inny patologiczny (przynajmniej na pierwszy rzut oka) i się mnie pyta, czy mu dam 2 złote, to pytam się go na co mu 2 złote, a on że loda chciałby sobie kupić XDDD No nie powiem, zatkało mnie kakao na chwilę, ale mówię, ze nie dam mu. To ten tylko się pożegnał grzecznie i se poszedł... Jakby mój gówniak wpadł na pomysł podchodzenia do obcych ludzi w sklepie i żebrania o kasę na słodycze, to chyba bym się pod ziemię ze wstydu zapadła... (-‸ლ)
@nocnica: same akcja here, z 5 lat temu do mnie podszedł i też zapytał o 2 zety z taką dziewczynką, pytam na co wam dzieciaczki, a oni, że na loda, bo ona ma 2 złote a on nie, na oko takie z 6-8 lat. Dałem im i poszli do lewiatana, ale trzeba uczulać dzieci, nie zawsze mogą trafić na kogoś normalnego
@Kapelekkiciokocio: on tez był z jakimiś starszymi chłopcami. Pewnie to oni byli mózgiem całej akcji. Sorry, ale tym bardziej niech spadają na drzewo :P
#truestory #dzieci
Dałem im i poszli do lewiatana, ale trzeba uczulać dzieci, nie zawsze mogą trafić na kogoś normalnego