Wpis z mikrobloga

Jak można być smutnym będąc kobieta?

@Kodzirasek: Bo można być chorym, mieć problemy rodzinne/finansowe/w pracy, ktoś bliski mógł umrzeć, przyjaciel mógł urwać znajomość, pies zachorował, samochód się zepsuł i naprawa będzie kosztowała 10 tys. zł, i jeszcze milion innych powodów. Niektóre wykopki to naprawdę nie widzą świata poza seksem.
  • Odpowiedz
@Yamasen: Kiedy spotykały mnie takie i podobne problemy, to ostatnie, o czym myślałam, to zakładanie tindera. Poza tym to naprawdę tak nie działa, że założysz konto i pojawią się od razu mężczyźni, którzy będą chcieli za wszystko płacić i we wszystkim pomagać. Albo masz 15 lat, albo głowę zrytą wykopem, albo trollujesz.
  • Odpowiedz
Kiedy spotykały mnie takie i podobne problemy, to ostatnie, o czym myślałam, to zakładanie tindera

@choochoomotherfucker: Po prostu nie jesteś tak zaradna jak inne kobiety.

to naprawdę tak nie działa, że założysz konto i pojawią się od razu mężczyźni, którzy będą chcieli za wszystko płacić

@choochoomotherfucker: To dokładnie tak działa. Tylko napisz w opisie o co chodzi, to tylko od takich dostaniesz pary.
  • Odpowiedz
jak poruchasz to przeżyjesz szok, ze wcale nie mija ci to co czujesz. Seks to nie antidotum na depresje. Rozumiem, ze dla ciebie facet co poruchal, był w związkach tez nie moze miec depresji?

@vincivinci123: głupota, seks jest jedną z najważniejszych rzeczy w życiu i poprawia jakość życia niebywale. Sam pamiętam jaki szczęśliwy się stałem jak w końcu miałem okazję, nawet znajomi mówili sami z siebie że jestem jakiś radośniejszy.
  • Odpowiedz