Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +86
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
@Maly_Jasio: tak Ci się tylko wydaje xD Niby w lustrze, we własnych oczach, wygląda się na dużo mniej, ale gdybyś spytał losowych osób to w miarę dokładnie oszacują Twój wiek.
Mnie w wieku 25 lat jeszcze sporadycznie pytali o dowód xD Ale już się nie zdarza -
@niecodziennyszczon:
Śmiechom nie było końca a wiara w kolejce - przynajmniej pan młodo wygląda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Maly_Jasio: miał konkretnie 44.-47
Kiedyś rozmawiałem
A ja mam 22 lata, już kilkadziesiąt siwych włosów na całej głowie, zakola lekkie, a wciąż nie mam pełnego zarostu (wrecz bym powiedział że mam beznadziejny, powoli ekspansuje na twarzy ale powoli)
Tymczasem mój ojciec zaczał mieć pierwsze siwe włosy i jakieś zakola po 40-tce.
Tak na poważnie to ubiór temat przewałkowany już 100 razy, ubiór bardzo postarzał w tamtych czasach. Ludzie robili na sobie eksperymenty i 30 latek ubierał stary ubiór i momentalnie mu to dodawało wiele lat.
Widziałem kiedyś filmik z en youtuba gdzie ojciec opa robił sobie zdjęcie takie samo co roku przez dziesiątki lat i od początku