Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

posty że jakieś fanki też złożyły pozew rozwodowy dzięki niej :).

@lskx: O to chodzi w tym całym "influ" - wpływasz na inne osoby. Nie ważne, że dana osoba była szczęśliwa, czy nie - Ktoś z insta tak zrobił i ja też musze, bo moja influencerka tez tak zrobiła i przy okazji sie pochwale.
  • Odpowiedz
@lskx: Myślisz, że jej facet był normalny? Przecież puste laski wyczuwa się na kilometr, takie które są fałszywe i wdzięczą się bo chcą coś uzyskać. Jak głębokie i dojrzałe było ich wspólne rozumienie związku? bo jak dla mnie obydwoje byli płytcy.
  • Odpowiedz
mógł to byc na przykład jakiś przeciętniak, dla którego taka instagramerka to jak wygrać los na loterii

@Eugeniusz_Zua: Jeśli był z nią dla jej wyglądu, to mi go nie szkoda. Przecież nawet przeciętniakowi na samą myśl o pustej lali powinno robić się niedobrze. Nie rozumiem jak można być z kimś tylko na podstawie jego wyglądu.
Dla mnie to mało dojrzałe, płytkie, puste podejście.
Przecież można być z modelką w związku
  • Odpowiedz
@TakiSobieLoginWykopowy: ciężko tak wyrokować nie znajac tych ludzi, ale typiara jest najprawdopodobniej narcyzką, a takie sa bardzo sprytne w manipulowaniu facetami. Jak wyczuje, ze szukasz osoby o głebokiej osobowości to taką bedzie zgrywać byle tylko zyskać co chce. Nie zapomnę jak mi w robocie taka atrakcyjna 30+ wciskała jak to ona całe życie chciała spokojnego anonka (XDDDD) po czym wypytywała ile się zarabia na moim stanowisku bo ona również ma
  • Odpowiedz