Aktywne Wpisy
kricalke +35
Cosipi +148
Jak to wykopowe lewactwo kiedyś szczekało?
"jachira jedna z najbardziej rigczowych posłów w sejmie hahaha patrzcie jak zaorała Bosaka xD"
Właśnie promuję żydo***o antypolskiego gniota nakręconego przez córkę komucha ku uciesze putina i łukaszenki
Brawo oby tak dalej tylko czy przypadkiem takie działanie nie jest wbrew poglądom waszego rudego guru?
Przecież on teraz też jest anty imigranci xDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja
"jachira jedna z najbardziej rigczowych posłów w sejmie hahaha patrzcie jak zaorała Bosaka xD"
Właśnie promuję żydo***o antypolskiego gniota nakręconego przez córkę komucha ku uciesze putina i łukaszenki
Brawo oby tak dalej tylko czy przypadkiem takie działanie nie jest wbrew poglądom waszego rudego guru?
Przecież on teraz też jest anty imigranci xDDDDDDDDD
#bekazlewactwa #konfederacja
1) na głównej znalezisko dotyczące prawa antyprzemocowego, 9 tys mężczyzn wyrzuconych z mieszkania za OSKARŻENIE - przegrywa niedotyczy
2) tysiące facetów płaci alimenty często za nieswoje dzieci i nie ze swojej winy- przegrywa nie dotyczy
3) bóle z powody zdrady, bycie zdradzony.- przegrywa nie dotyczy
4) ile razy było tak że partnerka mści się po zerwaniu? - przegrywa nie dotyczy
5) duże starty finansowe( musisz stawiac jej), nerwowe( wytrzymać jej humorki,iść na ugody) i czasowe( dostosowywać się do jej wizji) z powodu partnerki, dzieci, konieczność odpowiedzialności itd- przegrywa nie dotyczy
#przegryw #blackpill
2) Wystarczy się zabezpieczać
3) Tak, trzeba się przygotować zawczasu
4) Nie wiem
5) To wszystko są wymagania dla beciaków bankomatów, nie musisz nic z tego robić
2) A ilu nie płaci alimentów, bo wychowuje dzieci razem z żoną?
3) Są też związki bez zdrady, wtedy tego bólu też nie ma.
4) Czasem ludzie są ze sobą do końca życia, albo rozstają wcześniej bez zemsty).
5) Co mi z tych pieniędzy, gdy z powodu samotności niczego mi się nie chce.
Ból,