Wpis z mikrobloga

@nadziej_c: jak jesteś emerytem-rencistą to na pewno (ew. Bułgarem, Ukraińcem, Rumunem - ogólnie wschód)

Nie żeby samo E60 było specjalnie piękne, choć już się opatrzyło

Ładne to jest takie F13 w mpaku, czy W216 jak mówimy o dziadkowozach
  • Odpowiedz
napisałem

@nadziej_c: no tak, a ja napisałem że pewnie jesteś emerytem-rencistą (ew. Bułgarem, Ukraińcem, Rumunem - ogólnie wschód)

ta pokraka? Ładne to jest G30

@GeDox: BMW ma dużo ładnych modeli. Prywatnie jestem fanem fajnych coupe. Czy to e24, e31, e92, f92, czy właśnie f13. Sedany, nawet te ładne, giną w tłumie innych aut
  • Odpowiedz
  • 0
@Atreyu: ciekawe, potrafisz opisać człowieka na podstawie jakie auto mu się podoba? niesamowite
na twoje nieszczęście powiem Ci ze mam 22 lata i szlacheckie korzenie także nie masz racji, po prostu podoba mi się W211 :) aż tak cie to boli?
  • Odpowiedz
@nadziej_c: znam młodego gościa (w twoim wieku) któremu podobają się grube kobiety

Tobie podobają się dziadkowe mercedesy

Mam prawo myśleć o tym co mi się podoba, to ty się z tym musisz pogodzić - z moją opinią o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nadziej_c: beka ze mnie qmplu, śmiejemy się razem xD

Opowiedz jeszcze jakiś dowcip, bo ten o 22-latku któremu podobają się średnio-stare mercedesy już znam xD

Jeszcze mi powiedz że nawet nie masz PJ to pęknę xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Atreyu: jak można się tak zesrać bo ktoś ma inny gust? wez mi wytłumacz nie wiem wy samochodziarze jesteście gorsi od kiboli
pewnie za naklejkę bmw = hiv byłbyś wstanie komuś poprzebijać opony i to mózgowe
jak jakiś kult
  • Odpowiedz