@nadziej_c: no tak, a ja napisałem że pewnie jesteś emerytem-rencistą (ew. Bułgarem, Ukraińcem, Rumunem - ogólnie wschód)
ta pokraka? Ładne to jest G30
@GeDox: BMW ma dużo ładnych modeli. Prywatnie jestem fanem fajnych coupe. Czy to e24, e31, e92, f92, czy właśnie f13. Sedany, nawet te ładne, giną w tłumie innych aut
@Atreyu: ciekawe, potrafisz opisać człowieka na podstawie jakie auto mu się podoba? niesamowite na twoje nieszczęście powiem Ci ze mam 22 lata i szlacheckie korzenie także nie masz racji, po prostu podoba mi się W211 :) aż tak cie to boli?
@Atreyu: jak można się tak zesrać bo ktoś ma inny gust? wez mi wytłumacz nie wiem wy samochodziarze jesteście gorsi od kiboli pewnie za naklejkę bmw = hiv byłbyś wstanie komuś poprzebijać opony i to mózgowe jak jakiś kult
#motoryzacja #mercedes
źródło: thumb-article-296-tmain
PobierzNie żeby samo E60 było specjalnie piękne, choć już się opatrzyło
Ładne to jest takie F13 w mpaku, czy W216 jak mówimy o dziadkowozach
xd
@Atreyu: ta pokraka? Ładne to jest G30
@nadziej_c: no tak, a ja napisałem że pewnie jesteś emerytem-rencistą (ew. Bułgarem, Ukraińcem, Rumunem - ogólnie wschód)
@GeDox: BMW ma dużo ładnych modeli. Prywatnie jestem fanem fajnych coupe. Czy to e24, e31, e92, f92, czy właśnie f13. Sedany, nawet te ładne, giną w tłumie innych aut
na twoje nieszczęście powiem Ci ze mam 22 lata i szlacheckie korzenie także nie masz racji, po prostu podoba mi się W211 :) aż tak cie to boli?
Tobie podobają się dziadkowe mercedesy
Mam prawo myśleć o tym co mi się podoba, to ty się z tym musisz pogodzić - z moją opinią o tobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ty się obrażasz o moją opinię i bierzesz ją sobie do serca xD
Opowiedz jeszcze jakiś dowcip, bo ten o 22-latku któremu podobają się średnio-stare mercedesy już znam xD
Jeszcze mi powiedz że nawet nie masz PJ to pęknę xD
Jedno zdanie = jeden edit
jednak stereotypy o kierowcach bmw okazują się prawdziwe :/ szkoda
@nadziej_c: wystarczy bo nie wytrzymam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: il_fullxfull.4084261099_cb4x
Pobierzpewnie za naklejkę bmw = hiv byłbyś wstanie komuś poprzebijać opony i to mózgowe
jak jakiś kult