Wpis z mikrobloga

@suleD: Zapytaj białkomata jakie luki wprowadził przy okazji zmiany layoutu, to się dowiesz. Nawet nie chcesz wiedzieć jak zepsuta jest ta strona. By nie widzieć Twoich wpisów to ja musiałbym Cię dać na czarno, ale nawet to nie zmieni faktu, że nadal mogę widzieć Twoje komentarze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@FENOMENALNY_CZARODZIEJ
Robić DO kogoś? Tak się mówi gdzieś w Polsce? W Warszawie może?
Interpunkcja i składnia leży bo to nie jego język. Do tego większość jego wypowiedzi to granie na emocjach a nie konkrety. O dowodach już nie wspominam.
Jedzie trollem na kilometr- kiedy Wy się nauczycie to wyłapywać. Ile jeszcze głupich znalezisk musi wlecieć na główną żebyście zrozumieli mechanizm?
@suleD:
Pobierz Tojamozepozamiatam - @FENOMENALNYCZARODZIEJ 
Robić DO kogoś? Tak się mówi gdzieś w Po...
źródło: wanie
@DorianJS: Nie widzisz różnicy w robieniu "do kogoś min" a robieniu "do kogoś tak" czyli kładzeniu ręki na ramieniu? Jak komuś położysz rękę na ramieniu to robisz "tak do niego". On może nie widzieć różnicy bo to nie jego język ale nie róbmy #!$%@? z jeżyka polskiego. Praga straciła swoje miano dzielnicy patologicznej jakieś 15 lat temu. Dziś już nikt tak nie mówi. Koleś jest zwyczajnie niedoinformowany a to, że wspomina
@To_ja_moze_pozamiatam: Z kladzeniem na reke srednio pasuje, ale ta czesc wypowiedzi odnosila sie jeszcze do darcia mordy. Mieszkam w Warszawie od urodzenia i caly czas sie tak mowi o pradze, targówku itp,mimo ze zgadzam sie ze teraz to bardziej stereotyp i juz nie jest tak niebezpieczna i patologiczna jak kiedys. Wydaje mi sie, ze skoro taka opinia byla o pradze 15 lat temu to tym bardziej jakis rusek z translatorem by
@suleD To że chłop piszę z błędami to nie jest żaden dowód Ja też często pisze z Błędami ale Jestem Polakiem po prostu mam problemi z pisaniem on także może mieć lub po prostu piszał ten wpis kiedy był zmęczony lub itp: