Aktywne Wpisy
GuPerko1 +29
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma
A różowe na wykopie twierdzą, że one mają tak samo ciężko jak mężczyźni bo mają tysiąc matchy i żaden im nie odpowiada przez swoje hipergamiczne żądze i porównują swoją sytuację do przegrywa, który ma 0 matchy i zerowe powodzenie na rynku matrymonialnym XD.
Dodatkowo ta gadka o inteligentnych i miłych, że tylko na tym im zależy XD na tagu jest wielu takich i niestety dalej samotni, to chyba musi się liczyć przede wszystkim coś innego co nie?
#przegryw #blackpill #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #zwiazki
Dziewczyny w erze OF i tindera: pisałam z 5000 chłopakami, ale żaden z nich nie trafia w moje gusta, nie ma nic ciekawego
@larine: To na tinderze kobiety mają tylko takie matche? Bo mi się zdaję, że oprócz spermiarzy to np. brzydka kobieta ma wiele normalnych matchy co jest tysiąc razy lepszą sytuacją aniżeli brzydki mężczyzna, który ma zero
no nie wiem, czy to się da tak przeliczyć, bo nawet one nie bywają miłe, a często ego mają wyższe niż wskaźnik bmi...
@tylkoponsfw @goodbadbye Zobaczcie jakie to jest gówno. Jak firmy jak tinder powinny zostać