Aktywne Wpisy
wykop +49
Roczne podsumowanie aktywności 2024 – sprawdź już dziś! 🚀
Wykopowicze, rok 2024 obfitował w emocje, dyskusje i odkrycia na Wykopie – teraz nadszedł czas, aby podsumować Waszą aktywność! Przygotowaliśmy dla Was zestawienie, które pokazuje, jak wyglądał Wasz wykopowy rok. Sprawdźcie, ile komentarzy napisaliście, jakie treści zebrały najwięcej plusów i który dzień był Waszym najbardziej aktywnym dniem!
Jak zobaczyć swoje podsumowanie?
To proste! Wystarczy, że klikniecie w baner, który znajdziecie w swoim profilu. Podsumowanie dostępne
Wykopowicze, rok 2024 obfitował w emocje, dyskusje i odkrycia na Wykopie – teraz nadszedł czas, aby podsumować Waszą aktywność! Przygotowaliśmy dla Was zestawienie, które pokazuje, jak wyglądał Wasz wykopowy rok. Sprawdźcie, ile komentarzy napisaliście, jakie treści zebrały najwięcej plusów i który dzień był Waszym najbardziej aktywnym dniem!
Jak zobaczyć swoje podsumowanie?
To proste! Wystarczy, że klikniecie w baner, który znajdziecie w swoim profilu. Podsumowanie dostępne
thorgoth +291
"Jeleśnia, zróbcie coś, nie mam hamowania!"
Dziś mija 19 lat od katastrofy kolejowej w Świnnej, która o mały włos nie skończyła się wielką tragedią.
Dla maszynisty Czesława Goluszki i Lucyny Kubieniec (kierownik składu zwany potocznie "konduktorem"), którzy stanowili obsadę pociągu 34527 z Suchej Beskidzkiej do Żywca ten dzień zaczynał się zupełnie zwyczajnie.
Pociąg ten obsługiwał popularny osobowy "kibel" o oznaczeniu EN57-840, który był wyposażony w kompozytowe wkładki hamulcowe FR502.
Chińskie
Dziś mija 19 lat od katastrofy kolejowej w Świnnej, która o mały włos nie skończyła się wielką tragedią.
Dla maszynisty Czesława Goluszki i Lucyny Kubieniec (kierownik składu zwany potocznie "konduktorem"), którzy stanowili obsadę pociągu 34527 z Suchej Beskidzkiej do Żywca ten dzień zaczynał się zupełnie zwyczajnie.
Pociąg ten obsługiwał popularny osobowy "kibel" o oznaczeniu EN57-840, który był wyposażony w kompozytowe wkładki hamulcowe FR502.
Chińskie
Nie wierzcie normikom co mówią, że to nic nie zmienia, bo zmienia to bardzo wiele, tak jak kiedy byłeś bardzo głodny i w końcu się najadłeś. Czujesz w końcu ulgę, do tego błogość i satysfakcję, ciśnienie schodzi i przestajesz w końcu myśleć tylko o seksie tak jak do tej pory, inne myśli wracają do Twojej głowy tak jak w czasach kiedy jeszcze byłeś młodszy i nie potrzebowałeś seksu, myślałeś więc o innych rzeczach.
Oczywiście nie przeistacza to Twojego życia w raj, ale taki argument na poparcie tego, że s--s nie jest istotny to mógł wymyślić tylko normik, który nigdy nie był w życiu seksualnie wyposzczony, nigdy nie był incelem i starą dziewicą/prawiczkiem. S--s jest istotny i masturbacja Was nie zaspokoi.
Pozdrawiam Was
#przegryw #damskiprzegryw #rozowyprzegryw #przegrywpo30tce #damskiprzegrywpo30tce #incel #femcel #chwalesie #wychodzimyzprzegrywu #wygryw #normiki #bekaznormikow #s--s
#rozwojosobistyznormikami #truecel #prawdziwyprzegryw
@Musze_wygrac_zycie: z przegrywu wyjdziesz dopiero wtedy, jak będziesz uprawiała s-x doodbytniczy (° ͜ʖ ͡°)
Ja nie jestem mizoandryczką tak jak Wy mizoginami i nie przeszkadzają mi faceci, wręcz przeciwnie, lubię ich i
Do tego nie mam bardzo kobiecej urody.
Bo wiesz nawet te chore chodzą do specjalnych szkół i uwaga tam też są podobni faceci a potrzeby tych kobiet i facetów niczym nie różnią się od potrzeb tych rzekomo normalnych. A ponadto nawet jeśli nie chodziłaś do specjalnej szkoły to są apki a kobieta chora też potrafi ją założyć a wtedy wystarczy że, jest chętna,