Aktywne Wpisy

wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
źródło: temp_file1454807523736684152
Pobierz
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Czyżby orlen z białkovem chcieli bezbronnego społeczeństwa które nie odda oprawcy, a pan policjant jak się pojawi to spisze fałszywe dane i puści dalej?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#polska #ukraina
Może dlatego, żeby debile, których jedynym zajęciem na wykopie jest szczucie na Ukrainę, układanie bzdurnych, fejkowych historyjek i wzniecanie agresji jednak nie kupowali gazu
Dobrze że Ukraińcy nie słuchają się takich rad i zbroją się we wszystko co popadnie, aby nie ugiąć się przed sąsiadem xd
@quantum_joe: Nie ma żadnej wschodniej agresji, pojedyncze incydenty przy takiej skali imigracji zawsze się zdarzają.
Pieprzysz głupoty
No tak, przecież to "specjalna operacja przesiedleniowa".
Jak mogłem zapomnieć xd
Co ty chłopcze w ogóle pieprzysz?
Masz 13 lat, czy jesteś niepełnosprawny umysłowo?
ad personam trochę później w dyskusji niż u reszty ukropoliniaków, ale i tak natury nie oszukasz xd