Wpis z mikrobloga

#famemma Patrzcie łebki i się uczcie na przykładzie Szeligi jak życiowy parkiet bywa śliski. Chłop myślał, że tymi pseudo walkami zdobędzie szczyt i żył amerykańskim snem opływając w złocie. Influenserka przecież taka zajebista, takie super życie, nic się nie robi i można żyć jak król. W jednej chwili typek spadł na dno z #!$%@? psychika, #!$%@? przez cały internet ze świeczkami w oczach opowiadac teraz musi o swoim intymnym życiu przed całym internetem ku uciesze ludzi którzy mu życzą jak najgorzej. Teraz wczoraj go pytali czy myślał o zakończeniu kariery w internecie i odpowiedział, że nie. Wiecie czemu ? Bo tam hula wiatr między uszami i zamiast kasę inwestować w szkolenie siebie, zdobyciu wykształcenia, kursów jakiś, zainwestowaniu w coś rozsądnego. Typ przeżarł hajs, jest golodupcem z zerowym zapleczem i się będzie rękami i nogami trzymał tego interneciku i strimowal dla 5 fanów na krzyż bo przecież do roboty pan influenser nie pójdzie. Uczcie się na cudzych błędach i inwestujcie w siebie.
  • 17
@BamBamBigelow: Skumaj, że gdyby miał jakieś realne umiejętności plus szkole, czy zalozyl swoją firmę, miał nieruchomości to mógłby zniknąć z przestrzeni publicznej i żyć godnie, a tak to zostaje powrót do Anglii jak go wgl wpuszcza xD i powrót na zmywak.
@Rainmaker97: Wiem, że sobie robisz jaja, ale weźmy to na poważnie przez chwilę ( ͡° ͜ʖ ͡°), że jest trenerem personalnym. Poszedłbyś do niego po poradę i płacił mu hajs ? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@XYZ91: Jest trenerem z zajebistym ciałem. Na tym się zarabia w opór pieniędzy. Ludzie dosłownie oddają krocie za rozpiskę diety i prowadzenie przy ćwiczeniach. U mnie w mieście typy naprawdę dobrze żyją a nie są nawet w 1/10 tak popularni jak Szeliga
@KoninaBeZiomeczka: O czym Ty piszesz ? Zrozumiałeś wgl mój wpis ? To była przestroga dla lebkow, którzy chcą zostać influ bo zajebiste życie, a to jak widać wcale tak nie wygląda bo prędzej czy później nie oddzielisz życia prywatnego od "zawodowego". Druga sprawa. Jak ktoś ma pojęcie o treningu to nie pójdzie do typa, który wygląda jak Szeliga bo śmiem wątpić, że on ma wysokie pojęcie o treningu czy diecie bo
A trzecie to gość miał zaplecze finansowe i #!$%@? kasę, zamiast się szkolić, inwestować

@XYZ91: No mógł inwestować. Chodzi mi o to że jak wyglądasz jak Szeliga i masz popurlaność to masz od #!$%@? ludzi do szkolenia. Ludzie nie patrzą na tytuły tylko na to że dobrze wyglądasz. U mnie w mieście jeden steryd nie może się opędzić od ludzi i rozpiskek diet bo się nażarł syfu i wygląda jak Adonis
@KoninaBeZiomeczka: Dokładnie, ale to jest nieznajomość tematu wśród ludzi bo zasada więcej koksu = wyniki to każdy głupi sam na to wpadnie, nie o to w tym chodzi bo to równia pochyla. Z drugiej strony chodzi o moralność czy osobie x nie przeszkadzałoby to, że trenuje u takiej parowy.
@XYZ91: Szczelina obrał najbardziej #!$%@?ą taktyke. Mógł albo zamknać #!$%@? i nie komentować albo jechać z kazdym, a wybrał udawanie cipy i te łzy w oczach. Minie troche czasu i psycha siadzie, #!$%@?ć go.
@XYZ91: Ten słynny ''amerykański sen'' to w większości lukrowana fikcja dla naiwnych zaś sami influ to w dużej mierze zwykli debile którzy mylą granie roli z udawaniem kogoś kim się nie jest, mali mentalnie smutni ludzie mający psychikę, zasady oraz moralność z plasteliny o ich poziomie świadczy to, że ogromna część cokolwiek zarobi już leci kupić auto zazwyczaj marki premium koniecznie.
@XYZ91: no nie wiem czy na dno i z #!$%@?ą psychiką. Nie robił sobie wczoraj wiele z tego co ludzie próbowali mu wytłumaczyć. Wyraźnie nie dociera do niego co #!$%@?ł i do dna wizerunkowego jeszcze mu daleko, jeśli wciąż biorą go do programów, i dają walki.
@eldo1234: Bo jest #!$%@? głupi, ale po pojeździe Marconia gościowi psycha klekla i z face off the fight game zrobił z siebie cipe, która miała świeczki w oczach i siedział tam jak za kare, już nie wspomnę że Wrzosek się hamował i Bombel go prosił, żeby wrócił bo by mu #!$%@? program. To powinien być jego koniec w przestrzeni publicznej, ale jest jak jest .. NIESTETY