Wpis z mikrobloga

#kononowicz serio Olgierdano wysłał na uniwerek to, że Siewierska się zadaje z jakimś menelem i mu zgłasila kanał??? On myśli, że kogoś obchodzi co ona robi w wolnym czasie? Póki nie głosi jakiś nazistowskich tekstów czy innych zakazanych rzeczy to każdy będzie miał to gdzieś. Może sobie nawet tańczyć na rurze czy dorabiać jako roksa.
  • 36
  • Odpowiedz
@Major_Gross: po 1 - nie wiesz co jest na plycie, po 2 - podpisujac umowe o prace, chyba praktycznie wszedzie, a co dopiero na uniwerku, masz zapis (mniej wiecej, nie pamietam kropka w kropke jak to szlo, ale sens zostanie zachowany) o godnym reprezentowaniu pracodawcy zarowno w godzinach pracy jak i po pracy. czyli jakby cie zlapali biegajacego z siurem na wierzchu po parku i bagiety by cie oficjalnie zwinely
  • Odpowiedz
@k-pow: głupoty pan gadasz, wlasnie gowno wiadomo co jest na tej plycie i pewnie nigdy sie nie dowiemy. To mi wyglada na zwykly ordynarny szantaż jedynie.
  • Odpowiedz
@pyczasty: no przeciez napisalem ze nie wiemy co jest na plycie, uposledzony jestes czy jak xD my nie wiemy ale jestem pewien ze pani katarzyna wie co ma na sumieniu i wie czego sie spodziewac, stad filmik.
  • Odpowiedz
  • 2
@k-pow: tak ok tylko nie kasuj konta jak 99% tych co udają że coś wiedzą a gdy wychodzi nie po ich mysli to chowają ogon i kasują konto.
Będzie tak:
1 Olo kolejny raz ogłosi sukces i powie, że wyjaśnił ja
2 Po czasie będzie zmiana tematu (sprawa lub jakas inna afera)
3 Nic to nie zmieni ale każdy zapomni i nikt już o tym za jakiś czas nie będzie
  • Odpowiedz
@k-pow: odzywaj się ładniej pudelku kostropaty. A jak nie znasz dobrych manier i nie przestrzegasz higieny to idz tam do olgierdana i sobie sikajcie pod blokiem. kuchtyk ci powie co i jak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Major_Gross: no ja tam nie wiem, moze ty potrzebujesz ola, wsw, kinga czy kogos tam jeszcze zeby ci mowil co masz myslec. ja se ogladam, a wlasciwie to slucham na treningach, bo siedzenie po XX godzin wpatrzonym w ekran i zycie tym uniwersum to troche brak szacunku do wlasnego czasu, wiec cokolwiek sie dalej nie statnie - mam to w dupie. jestem biernym widzem, z jednymi stronami zgadzam sie mniej,
  • Odpowiedz
@Major_Gross: tak, w bialymstoku bycie gejem = automatyczne wyrzucenie z pracy i grzebanie po smietnikach XD oczywiscie tez trzeba oglosic na calym osiedlu (przez domofony) kto jest pedofilem i nasikac na dzwi
  • Odpowiedz
  • 1
@pyczasty: ilu z nich pamięta jak chodził do jakiś urzędów zgłaszać przekręty zielonego, jak to miał teczki i jak to urzędniczki podobno chętnie się zajęły ta sprawą, to było chyba z 2 lata temu XDD ktoś jeszcze pamięta? A jak byś cofnął na wykopie do wpisów z tamtego czasu to wszyscy co ogłaszali sukces to martwe konta XD
  • Odpowiedz
  • 1
@k-pow: ej ale co mnie obchodzi gdzie ty tego słuchasz? Gadamy totalnie na inny temat. Co ja mam teraz opowiadać gdzie tego słucham, co jadłem na obiad i z kim się widzę wieczorem? Bawi mnie to, że Olgierdano nadal się nie nauczył, że świat nie wygląda tak jak on by chciał, non stop mu to jest udowadnianie a on non stop ogłasza sukces przed każdą swoją porażką XD i tyle
  • Odpowiedz
po 2 - podpisujac umowe o prace, chyba praktycznie wszedzie, a co dopiero na uniwerku, masz zapis (mniej wiecej, nie pamietam kropka w kropke jak to szlo, ale sens zostanie zachowany) o godnym reprezentowaniu pracodawcy zarowno w godzinach pracy jak i po pracy

@k-pow: chyba jestes smieszny albo masz 12 lat i nigdy nigdzie nie pracowales.
  • Odpowiedz