Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +46
Ej a pamiętacie tego sołtysa co wyskoczył z auta się bić? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD
Ej a pamiętacie jak lipaa robił śmieszne wpisy? xD
Ej a pamiętacie fanzouna co pisał „było” i dawał link od razu do tego co było? xD
Ej a pamiętacie typa co udawał zula co śpi ma cmentarzu i po wysępieniu kasy od wykopków rozpłynął się i usunął konto? xD

lukaszilol +18
Wracają lata 90 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
Ukradli mi wkłady do Audi A6 C8... Z poniedziałku na wtorek, między 21:00 - 9:00
źródło: WhatsApp Image 2025-05-27 at 13.08.44
Pobierz

źródło: IMG_1567
Pobierz@nn-borg: Parę godzin później sekretarza obrony wyjaśnił jego własny premier, więc to raczej nie najlepszy przykład ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: F16
Pobierz@nn-borg: Ukraina przegrywa, co wtedy? kraje bałtycki walczą o swój kraj a my im tylko pomagamy?'
później my walczymy o swój kraj a inni nam tylko pomagają?
czy nie ma co tak daleko wybiegać w przyszłość? ważne co tu
źródło: zaorac
Pobierzbędą takim wrzodem na dupie który będzie sprawiał problemy, kryzysy emigracyjny, mur na granicy, niemalże stan wojenny w Polsce B? odpływ ludzi i biznesu na drugą stronę Wisły, widać zabory, itd..
choćby gospodarczo lipa straszna
bardzo dużo stracimy jak Ukraina padnie
btw. mam jeszcze jedna "kontrowersyjna" opinie na tym coraz mocniej ukrofilskim tagu:
Ukraina powinna wejsc do NATO w zamian za utrate swoich terytoriow
@nn-borg: przy okazji zginie pewnie kilka tysięcy żołnierzy do tego setki cywilów, no ale c--j tam z ludzmi co nie?
Co do wojny to przywolam slowa Gen. Patton'a bo dawno nie bylo :)
"Celem wojny nie jest ginięcie za swoją ojczyznę tylko sprawienie żeby wróg ginął za swoją - Gen. George Patton"
@nn-borg: Jedno bez drugiego nie działa. Pójdziesz na front sprawiać by tamci ginęli za swoją?
@nn-borg: Wiesz, czym różni się przeciętny ukraiński gównoportal od polskiego gównoportalu? Językiem. Bo tak to niczym. To jakbyś napisał, że opinia jakiegoś p--------o redaktorka na WP jest opinią polskiego rządu. ( ͡º ͜ʖ͡º)