Aktywne Wpisy
Vamyss +864
Kilka tygodni temu dostałem wizytę w kodzie pierwszym do podejrzenia udaru u 34 latka. Początkowo podchodziliśmy do tego sceptycznie - jak to, udar w tak młodym wieku? Być może zaostrzenie choroby pierwotnej, o której nie było mowy w wywiadzie, albo jakaś chwilowa niedyspozycja. Wszystko wyjaśniło się w momencie, w którym weszliśmy do mieszkania. To co ujrzeliśmy nas zszokowało. Naszym oczom ukazał się młody mężczyzną z ogromną nadwagą, około 140kg wagi. Pogotowie wezwał
jacekkowalski9122 +139
Wiecie jakie jest największe kure.wstwo na rekrutacjach?
Od początku do momentu decyzji wszyscy jesteśmy dla siebie bardzo mili, komunikacja wzorowa, przechodzimy na Ty jak dobrzy znajomi, na rozmowie super atmosfera, śmiejemy się razem.
Ale w momencie kiedy dostajesz info, że nie są zainteresowani podjęciem współpracy to czar pryska. Prosisz o doprecyzowanie, które kwestie wpłynęły na taką decyzję, piszesz że dokładniejsze informacje pomogą ci popracować nad obszarami do poprawy, a po drugiej stronie
Od początku do momentu decyzji wszyscy jesteśmy dla siebie bardzo mili, komunikacja wzorowa, przechodzimy na Ty jak dobrzy znajomi, na rozmowie super atmosfera, śmiejemy się razem.
Ale w momencie kiedy dostajesz info, że nie są zainteresowani podjęciem współpracy to czar pryska. Prosisz o doprecyzowanie, które kwestie wpłynęły na taką decyzję, piszesz że dokładniejsze informacje pomogą ci popracować nad obszarami do poprawy, a po drugiej stronie
opowiesc z cyklu #logikarozowychpaskow i #zwiazki z #kobiety ala #tinder.
skracajac ta cala historie bylo tak - zakochanie, 4 lata wspolnego zycia. robilem dla niej doslownie wszystko i mimo to ze wiedzialem ze robie zle i robie z siebie idiote to rezygnowalem z wielu swoich hobby na rzecz wspolnych aktywnosci. staralem sie byc do rany przyloz, bo tak zostalem wychowany. i wiem ze jest to absolutnie najgorsza droga. mimo to ze robisz dla tej drugiej osoby doslownie wszystko na co cie stac, starasz sie byc kazdego dnia coraz lepszy, sielanka a nie zycie - nic nie brakowalo i zawsze bylo ok. to przyszedl taki dzien (po 4 latach) gdzie byla mala sprzeczka w zwiazku. #!$%@?. taka ktora statystyczne malzenstwo ma raz na tydzien. no i z racji tego ze czegos takiego w tym zwiazku nie bylo to uroslo do rangi końca swiata. byc moze to byl tylko zapalnik, ktorego szukala ale momentalnie - bo w dwa dni, zostaly usuniete wszystkie wspolne zdjecia, relacje i wspominki o mnie na jej socialach. zostal zainstalowany tinder i szukanie nowej galazki na ktorej podynda. proby rozmowy byly daremne wiec jedyna opcja zostalo odpuszczenie i rozstanie.
oczywiscie po czyms takim nie ma mowy o powrocie ale zgadnijcie co sie stalo po ok 2 tygodniach... tak, wielkie zale, bek i kajanie sie z jej strony. okazalo sie ze nowy typ z tindera jednak nie daje takiej stabilizacji, milosci i zalezalo mu na jednym. nie wrocilem. czasami nie warto tym razem na pewno nie bylo warto.
wiec jesli macie cukierkowe swieze zwiazki to moze warto wygenerowac mala awanturke zeby zobaczyc co sie stanie, jak ona zareaguje - czy bedzie dazyc do pogodzenia czy jednak spali wszystko.
ktos madry mi kiedys powiedzial zebym nie szukal logiki w dzialaniu kobiet bo jej tam nie znajde. to prawda. mogla miec naprawde wygodne i spokojne zycie, ale na wlasne zyczenie sie z tego scenariusza wypisala.
portale randkowe sa troche jak sklep dla kobiety. moze wybierac przebierac do woli. ok zdecyduje sie na jedno ale po jakims czasie, mozg daje sygnaly ze hej, to moze jednak nie ten? a gdyby tak sprawdzic innego? i tak to sie kreci.
ja mialem dosc kosztowna lekcje, jak to mowia smieci sie same wyniosly ale naprawde, myslalem ze juz mi sie to nie przytrafi w zyciu. tak ciezko jest znalezc kobiete z wartosciami, jakims kregoslupem moralnym.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ten wpis nie jest o mnie, więc nie będę odpowiadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
────
@mirko_anonim: ona łowi tutaj mirków :)
@mirko_anonim: a dlaczego piszesz z anonima? ;)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
───────
@mirko_anonim: no to faktycznie wybitne treści musiałeś tu postować, skoro bana wyłapałeś. Więcej mi się nie chce dyskutować ;)
@larine: nie
moja osobowość starcza ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: jest bardziej rzeczowa i bliżej ziemi niż większość różowych ¯\(ツ)/¯
@ larine
larine: liczę na nudesy na PW (⌒(oo)⌒)
@mirko_anonim: Pierwsze kłótnie i dopiero one uświadomią Ci z kim masz do czynienia. Do czasu kłótni zachowaj podejrzliwość, kobiety są mistrzami kamuflażu negatywnych emocji, byle wyjść na lepszą niż jest. Wtedy obserwujesz reakcje, zachowania i słuchasz uważnie co mówi - to
wielu rzeczy w tym zwiazku nie bylo jak prowadzenia, meskosci i granic. A granice sa kluczowe w relacjach nie tylko damsko meskich
u ciebie brak granic dziala w dwie strony. jestes po prostu toksyczny
──────────
@AlienFromWenus: zabawnie to brzmi w twoich ustach
w sumie to straszna hipokrytka z ciebie
@larine: Faktycznie, bardzo logiczne są działania kobiet, które mając stabilny związek, o którym każda marzy, postanawia się z byle bzdury rozstać, bo nudno:p