Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki jak dbacie o związek żeby się nie „zasiedzieć”? W jaki sposób pokazujecie swoim polowkom ze wam ciagle na nich zależy i są najważniejsze? Szukam nowych sposobów bo chyba ostatnio trochę rutyny nam się wkradło.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
@mirko_anonim: nie ma szans na zasiedzenie, zbyt intensywnie żyjemy, mało czasu spędzamy razem. Co odpowiada obu stronom. Ale jeśli chcemy żeby było super to jedziemy gdzieś. Znam jej oczekiwania jeśli chodzi o to jakiego typu miejsca lubi.

Tyle że to nie jest opcja dla każdego. Wyjazdy jakiekolwiek z moją ex były męką i kończyły się siarą.
czemu kończyły się siara?

@betonowa_klata: dobre pytanie...
- brak jasno określonego gustu/kryteriów/standardów/wymagań. Jeśli chodzi o posiłki, rozrywki, klimat. Każda propozycja była odbierana jako "może być". Kompletnie nie wiedziała co sprawi jej autentyczną przyjemność. To że coś jest droższe, nie zawsze oznacza, że będzie ci lepiej odpowiadać, albo trafi w twój gust.
- kłótliwość i nieumiejętność reagowania na sytuacje stresujące. Jak gdzieś jedziesz może się przytrafić wiele rzeczy... zginie bagaż, spóźni się
Anonim (nie OP): @kosmita: Zastanawia mnie dlaczego ją sobie wybrałeś, zrobiłeś z nią dzieci i zmarnowałeś całą młodość na nią? Takie niedopasowanie aż bije po oczach. Wtedy tego nie widziałeś jaka ona jest, byłeś zaślepiony urodą czy jak? Pytam bez przytyków i złośliwości, po prostu ciekawi mnie twoja historia zwłaszcza w kontekście tego jakie masz podejście aktualnie.

@Reynolds: naogladaja sie guano reelsow czy inny insta stories i mysla ze wyjazd na jedna noc taki super a na miejscu karaluch przez srodek pokoju zasuwa
Anonim (nie OP): Związek 20 lat stażu - odpowiedź brzmi okresowa zmiana, która nie musi być wielka. Na Covid się roztyliśmy o dwa rozmiary po dwóch latach udało się to zrzucić, a ja zrobiłam sobie sport z chwalenia jak dobrze wygląda jego odchudzony zadek. Przestawiliśmy kanapę zagradzającą dostęp do okna, a potem gapiąc się w okno gadaliśmy o wszystkim i niczym. Kanapa jakiś czas później wróciła na miejsce pod oknem, bo