Aktywne Wpisy
Fortyk +73
Kinda +75
Zobaczyłem z okna pana leżącego na ulicy który potrzebował pomocy. Wciągnąłem go dalej od ulicy na trawe, pozycja boczna, telefon na 112 i właśnie panowie go zabierają. Kierowcy mieli w dupie że coś leży na asfalcie i tylko omijali. Pewnie pijany i skończy w najdroższym hotelu w mieście ale lepiej tak niż gdyby coś go przejechało.
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Nawet moja bezsenność się czasem na coś przydaje (。◕‿‿◕。)
Mirki jak dbacie o związek żeby się nie „zasiedzieć”? W jaki sposób pokazujecie swoim polowkom ze wam ciagle na nich zależy i są najważniejsze? Szukam nowych sposobów bo chyba ostatnio trochę rutyny nam się wkradło.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
umyj kibel, pościel łóżko, ugotuj coś czego do tej pory nie jedliście,
chyba ze wasze życie intymne zdechło, to od tego trzeba zacząć
Tyle że to nie jest opcja dla każdego. Wyjazdy jakiekolwiek z moją ex były męką i kończyły się siarą.
@betonowa_klata: dobre pytanie...
- brak jasno określonego gustu/kryteriów/standardów/wymagań. Jeśli chodzi o posiłki, rozrywki, klimat. Każda propozycja była odbierana jako "może być". Kompletnie nie wiedziała co sprawi jej autentyczną przyjemność. To że coś jest droższe, nie zawsze oznacza, że będzie ci lepiej odpowiadać, albo trafi w twój gust.
- kłótliwość i nieumiejętność reagowania na sytuacje stresujące. Jak gdzieś jedziesz może się przytrafić wiele rzeczy... zginie bagaż, spóźni się
─────────────
@mirko_anonim: nie dbam, bo go nie mam. Życie jest wtedy lepsze.
@xede: a potem w trzecia, i znowu druga i znowu trzecia, a potem pierwsza i znowu druga, 2211111222332233111111133332212121212121112222222, a potem to jak chcesz