Ja uwielbiam lato, leżaczek przed domem i chillerka od rana do wieczora, w tym roku bez komarów więc jeszcze lepiej. A w zimę siedzę tylko w domu, nuda.
@HIMARS: ja mam nadzieję, że w końcu będzie na tyle gorąco w lato, że ciepłolubne zjeby w końcu zrozumieją, że niższa temperatura jest wygodniejsza i przyjemniejsza do życia. Ja mam w------e, bo może nie lubię upałów, ale i tak je lepiej znoszę niż większość tego typu brainletów xD
@bylem_zielonko: Akurat w ciągu kilku ostatnich lat jesień właśnie wygląda najczęściej jak na tym pierwszym obrazku. Jeszcze na początku listopada bywało nieraz kilkanaście stopni.
@Turkotka: Brwi są po to żeby pot nie kapał do oka tylko się na nich zatrzymywał. No ale jak sie je zgoliło i narysowało to potem robi się takie memy ¯\(ツ)/¯
@Turkotka: wszystko na obrazku prawda. A mimo to gdyby to ode mnie zależało, skasowałbym pozostałe pory roku i lato trwałoby wiecznie xd Noo, moze raz na jakis czas wiosne bym wprowadził i nazwał ten okres "okresem grubasów, które jeszcze nie zdechly od wiecznego lata" xd
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
źródło: IMG_9154
Pobierz@2-aminopirydyna