Aktywne Wpisy
piotrow +163
W nocy byłem odważniejszy, bo w moich żyłach płynął rum, ale słowo się rzeklo, więc korzystając z dwóch godzin oczekiwania na wymianę oleju, wrzucam chwaliposta. Najwyżej usunę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Miesiąc temu spełniłem swoje marzenie i odebrałem samochód, o którym marzyłem od czasów świadomego dziecka. Pierwszy raz zobaczyłem 911 na żywo gdzieś w połowie lat 80, a moje dziecięce serduszko zabiło mocniej. Jak prawie każdy chłopak w
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Banki udzielają kredytu, jeżeli nie budujemy pod klucz?
#kredythipoteczny #kredyt2procent #kredyt #praca #nieruchomosci
Więcej o budowie domu przy pomocy kredytu w programie Bezpieczny Kredyt 2% przeczytasz w moim artykule https://kredytdwaprocent.pl/budowa-domu-i-program-bezpieczny-kredyt-2/
czyli istnieje możliwość zmanipulowania zakresu
@szimik: Oczywiście, ale głównym problemem w takich przypadkach jest przygotowanie kosztorysu, który zaakceptuje bank. Przy dużych powierzchniach domu jest to trudne ze względu na wymogi banków odnośnie minimalnej ceny budowy m2.