Aktywne Wpisy
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Mam pytanie z bardzo mocnym podtekstem etycznym. Jeśli ktoś nie wierzy w prawdziwość, może po prostu potraktować to jako sytuację hipotetyczną. Mieszkam i pracuję w małym miasteczku (30 tys.). Jestem logistykiem w największym tu januszexie. Praca ma dużo minusów, ale w miarę płacą, no i mam tu własne 3-pokojowe mieszkanie po rodzicach. W biurze pokój dzielę z facetem lvl 29, który jest tzw. specjalistą ds. komunikacji i PR.
Odchod_Pasywny +147
Dlaczego biznes ąlajn?
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
Powód 1 - wszystko zmieniło się w 1971 roku kiedy prezydent Nixon obalił standard złota...
Zachęcam do oglądania
#frajerzyzmlm #mlm #dailysebcel #sebcel
Jest tylko jeden zawodnik na świecie, który pokonał całe Big 3 na jednym turnieju!
Jest to Dawid Nalbadian i jego niesamowita wygrana w Madrycie 2007 (kiedyś rozgrywany na hardzie i na koniec sezonu). Zawodnicy mieli problem pokonać kogoś z Big 3, a Argentyńczyk pokonał całą trójcę.
Drabinka:
- Początkiem Jego drogi do tytułu były mecze z Clement, Berdychem i del Potro.
- W ćwierćfinale pokonanie Rafaela Nadala (numer 2 na świecie), który miał na koncie 3 szlemy i był tryumfatorem tego turnieju w 2005 roku.
- W półfinale młodego Novaka Djokovica (numer 3 na świecie), który w sezonie 2007 wygrał dwa mastersy w Miami i Kanadzie
. W finale Nalbadian wygrał z (numerem 1 na świecie) Rogerem Federerem, który w sezonie 2007 wygrał trzy szlemy!
Osiągniecie bardzo ciężkie do osiągnięcia i na pewno już po emeryturze Rogera jedyne w historii tenisa!
#tenisciekawostki - Tag do obserwowania/czarna lista #tenis #sport
@liga: jak ktoś pisze clickbaity to się trzeba przywalić. Bo do big3 wtedy Djoko było daleko, wtedy był Fed, Rafa i długo długo nic. Tzn Djoko grał dobrze ale nie miał na koncie jeszcze wtedy sukcesów.
Ja natomiast jestem ciekawy ilu graczy w drodze do finału mastersa / szlema pokonało całe top3 jak wtedy Nalbandian - i to