Aktywne Wpisy

alverini +156
A wy co przegrywy? Macie też złą nazwę CV? Anetka z HR nawet CV nie otworzy bo jej się nazwa nie podoba xD chvj z doświadczeniem, liczy się nazwa pliku xD
#pracbaza
#pracbaza
źródło: temp_file1214813853963145216
Pobierz
synadama +11
#psychologia #logikaniebieskichpaskow
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
Dlaczego nas mężczyzn tak bardzo kręci widok atrakcyjnej kobiety doświadczającej bólu, cierpienia, poniżenia?
źródło: temp_file8191004354123073683
Pobierz

No, straszna szkoda stary
No czasami tak jest, że się na coś zgadasz z kimś i później zmoodbrejkuje cię jakaś wiadomość na mesku i nie dochodzi to do skutku. To zwykłe sprawy biznesowe, nic wielkiego, też nie przesadzajcie, że byliśmy z Piotrkiem nagle jakimiś, nie wiem... turbo ziomkami. No także my jako federacja nie mamy żalu, rozstajemy się w dobrych relacjach i Szeliemu życzymy powodzenia w jego dalszej karierze
No, dokładnie stary
Dobra, przechodzimy teraz do następnego newsa. Denis Labryga dał stejtment w sprawie ostatniej afery. Ja tu nie mam problemu o tym mówić otwarcie, chociaż Denis jest z konkurencyjnej federacji. No ale powiedzmy sobie szczerze, Lexy zachowała się ultra c-----o nie biorąc go w obronę. A ja od mojego zioma Kubańczyka co nieco o tej Bambi słyszałem. Mam nadzieję, że Denis niedługo wpadnie do Aferek, żeby nam o tym poopowiadać...
Kurde, stary, w sumie masz rację. Muszę się z Tobą zgodzić
#famemma
źródło: 2c61f13be634cee930fb0f771a9f4f0a2119466d2459ee9a71a80fc6cfd2dd41
Pobierz