Wpis z mikrobloga

Czekaj Ulfik, bo widzę że czat pyta o Piotrka Szeligę. Słuchajcie ludziska, wiem, że kiedyś powiedziałem, że Szeli to mój bardzo dobry przyjaciel i że zapraszałem go do Aferek, ale kilka spraw się ostatnio zesnowballowało i jednak nic z tego nie będzie...

No, straszna szkoda stary

No czasami tak jest, że się na coś zgadasz z kimś i później zmoodbrejkuje cię jakaś wiadomość na mesku i nie dochodzi to do skutku. To zwykłe sprawy biznesowe, nic wielkiego, też nie przesadzajcie, że byliśmy z Piotrkiem nagle jakimiś, nie wiem... turbo ziomkami. No także my jako federacja nie mamy żalu, rozstajemy się w dobrych relacjach i Szeliemu życzymy powodzenia w jego dalszej karierze

No, dokładnie stary

Dobra, przechodzimy teraz do następnego newsa. Denis Labryga dał stejtment w sprawie ostatniej afery. Ja tu nie mam problemu o tym mówić otwarcie, chociaż Denis jest z konkurencyjnej federacji. No ale powiedzmy sobie szczerze, Lexy zachowała się ultra c-----o nie biorąc go w obronę. A ja od mojego zioma Kubańczyka co nieco o tej Bambi słyszałem. Mam nadzieję, że Denis niedługo wpadnie do Aferek, żeby nam o tym poopowiadać...

Kurde, stary, w sumie masz rację. Muszę się z Tobą zgodzić

#famemma
edenmar - Czekaj Ulfik, bo widzę że czat pyta o Piotrka Szeligę. Słuchajcie ludziska,...

źródło: 2c61f13be634cee930fb0f771a9f4f0a2119466d2459ee9a71a80fc6cfd2dd41

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@edenmar: nie wiem może jestem upośledzony, ale za każdym razem jak czytam te słówka typowo boxdelowe typu "zesnowballowalo", albo "turbo ziomkami" to się brechtam. Kobita się mnie pyta czy dobrze się czuje, a ja k---a czytam setny raz tą samą pastę ...
  • Odpowiedz